Med 1400 deltagere er Clas Ohlsons generalforsamling Sveriges største. (Foto: Clas Ohlson)

Clas Ohlson med Sveriges største generalforsamling

1400 besøkende, popup-butikk og produktmesse.

Publisert

På lørdag 9. september samlet Clas Ohlson 1400 personer til det som skal være Sveriges største generalforsamling.

– Dette var min første generalforsamling i Clas Ohlson. Jeg hadde hørt mye om det før, men kunne likevel ikke forestille meg hvor stort det egentlig er, sier Lotta Lyrå, konsernsjef i Clas Ohlson, i en pressemelding.

– Engasjementet i selskapet er nesten unikt, og tilstedeværelsen av «Clas Ohlson-ånden» er tydelig. Dette har også vært en flott mulighet for meg til å snakke med mange interesserte aksjonærer, sier hun.

I forbindelse med generalforsamlingen er deler av Clas Ohlsons 77.000 kvadratmeter store distribusjonssenter midlertidig omgjort til messehall og auditorium med plass til over 1500 sitteplasser.

Nyheter fra Clas Ohlsons produktkategorier hjem, elektronikk, fritid, bygg og multimedia ble vist til interesserte besøkende.

– Vi får spesielt mange spørsmål om vårt nye belysningsutvalg med LED. Det er også stor interesse rundt dekorativ julebelysning, sier Markus Karlberg, kategoriansvarlig for elektronikk og en av utstillerne på produktmessen.

På generalforsamlingen var det dessuten mulig å besøke verdens minste Clas Ohlson-butikk; Clas Ohlson Pop-up-butikken ble lastet med gode tilbud og førsteklasses service, melder selskapet

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Powered by Labrador CMS