Butikk og lager var tidligere splittet av hovedgata som skapte mye trafikk- og logistikkutford-ringer, både for ansatte og for kunder. Nå er alt er samlet i ett og samme bygg. (Foto: Optimera)

Nå åpner nye Montér Rauma

Onsdag 23. august åpner Montér Rauma i splitter nye lokaler i Strandgata 3. I det nye varehuset vil butikk, lager og kontor være samlet under ett og samme tak, og fordelt på cirka 2800 m2.

Publisert

Butikklokalet, som tidligere var J E Hovde, har eksistert siden 1927. Etter at det brant ned under krigen har det blitt gjenoppbygd og vært en del av Montér Rauma siden 2006. Montér Rauma har siden den tid holdt til i tre lokaler i Strandgata 16.

Alt i ett bygg

Butikk og lager var tidligere splittet av hovedgata som skapte mye trafikk- og logistikkutfordringer, både for ansatte og for kunder. Nå flytter de inn i nye og moderne lokaler rett over gata, der alt er samlet i ett og samme bygg.

– Å få alt under ett tak binder ansatte i de ulike avdelingene tettere sammen, og fører til en betydelig HMS oppgradering, sier daglig leder i Montér Rauma, Arve Fiva i en pressemelding. – Dette resulterer i en bedre handleopplevelse for kundene våre i form av økt kvalitet på produktene, samt mer tilgjengelig hjelp og informasjon.

Bedre presentasjon av varer

Det nye varehuset strekker seg over 8700 m2 med uteareal, og vil tilby et større produktutvalg enn tidligere. En bedre utnyttelse av plassen gir også rom for økt presentasjon av varene, slik at en større del av sortimentet kan vises på utstilling og gjøres lett tilgjengelig for kundene.

– Nye, lyse og moderne lokaler gjør at vi får en mye bedre presentasjon av flere varer. Det er jo ikke alltid så lett for kundene å vite hva vi har på lager, men nå kan vi vise løsninger med utstillinger på alt fra dører og vinduer til kjøkken og maling, sier Fiva.

Åpningsfest

Nye Montér Rauma åpner onsdag 23. august og inviterer alle til åpningsfest med gode tilbud, grilling med mer.

– Vi har jobbet lenge med flyttingen og gleder oss nå til å ønske kundene våre velkommen til en hyggelig handel i nye lokaler, avslutter Fiva.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Powered by Labrador CMS