Båtutstyrskjede solgt til Sverige

Maritim Båtutstyr er solgt til svenske Hjertmans

Publisert

Det skriver Finansavisen i sin papirutgave.

Øyvind Jørgensen og Arnfinn Jensen startet opp Maritim Båtutstyr i 1984, og kjeden har i dag butikker Arendal, Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Fredrikstad. De siste årene har kjeden hatt stadig bedre resultater, og i de ti siste årene, med unntak av 2013, har det bare gått oppover.

Jørgensen og Jensen eide selskapet 50/50, og vil begge fortsette i sine stillinger etter salget. Hjertmans og Maritim Båtutstyr vil fortsette å bruke sine respektive merkevarer og alle ansatte fortsetter som tidligere, skriver Finansavisen.

– Konsolideringen er en naturlig utvikling i bransjen. Norge er et lite marked, og det er viktig å kunne kjøpe store volumer av ulike typer båtutstyr for å kunne tilby konkurransedyktige priser til våre kunder. Vi har en god del felles varer og merker og vil totalt sett få større volum. Det håper vi skal slå ut på prisene både til oss og våre kunder, sier daglig leder Andreas Nilsen til avisa.

(Kilde: Finansavisen)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Powered by Labrador CMS