Morten Moe er ny CTO i BrandMaster
Morten Moe er ny CTO i BrandMaster

BrandMaster ansetter ny CTO

BrandMaster har ansatt Morten Moe som CTO i selskapet.

Publisert

.Moe har erfaring fra å lede teknologimiljøer innen bl. a. telekom og finans, og kommer fra stillingen som sjefsarkitekt i Bane NOR.

BrandMaster utvikler og drifter SaaS plattform for bedrifter med behov for en marketing og brand management-løsning. Løsningene skal bidra til enklere forvaltning av egen merkevare og markedsføringsaktiviteter ved å samle, strukturere og dele fra et sentralt sted.

CEO Karl Fredrik Lund forteller at Moe vil inngå i selskapets internasjonale ledergruppe og at han vil få en rolle i den videre utviklingen og globale veksten.

– Etableringen av flere kontorer internasjonalt og en stadig utvidelse av vår plattform med tech-miljøer spredt rundt i flere land stiller krav til flere dyktige folk om bord. Med Mortens kompetanse på arkitektur og agile utviklingsløp er jeg trygg på at han er rett person for laget, sier Lund.

– Å få jobbe i et internasjonalt selskap som tar norsk teknologi ut i verden er i seg selv spennende. Når man da i tillegg får jobbe med løsninger som hjelper bedrifter med å arbeide smartere, mer effektivt og mer digitalt er det lett å bli engasjert. Mitt bidrag blir å sikre at vi tar med oss den smidigheten vi har som et mindre selskap selv om vi nå vokser globalt, sier Morten Moe.

Powered by Labrador CMS