Voice gjenåpner alle butikkene i sine kjeder i morgen, deriblant Match.

Match, Boys of Europe og VIC gjenåpner alle butikker i morgen

Etter at alle egeneide butikker ble stengt i slutten av mars, gjenåpner nå Voice Norge alle sine butikker. Dette omfatter kjedene Match, VIC og Boys of Europe.

Publisert
Johnny Ottesen er adm. dir. i Voice Norge.

- Det er gledelig å se at de dramatiske tiltak mot smittespredning regjeringen iverksatte 12. mars har fungert, og at vi i Norge har fått coronaepidemien under kontroll. I Voice er vi vært glade for å kunne informere om at vi vil gjenåpne alle butikker i Match, VIC og Boys of Europe fra og med onsdag 15. april.Dette er et viktig steg for Voice Norge på våre reise mot en ny «normalsituasjon» for selskapet, sier adm. dir. Johnny Ottesen.

COVID-19 epidemien har vært svært alvorlig for det norske samfunn og norsk næringsliv, og konsekvensene store. Voice Norge har ikke vært et unntak i denne sammenheng. Selskapet opplevde store utfordringer knyttet til å holde butikker åpne, og måtte i slutten av mars midlertidig lukke alle egeneide butikker av hensyn til generell smittefare og store utfordringer med bemanning.

Folkehelseinstituttets beregninger viser nå at virusutbruddet i Norge ikke lenger vokser, og at antallet sykehusinnleggelser vil gå ned dersom anbefalte tiltak gjennomføres.

– Voice Norge er forberedt på at vi som samfunn må leve med coronaepidemien i lang tid fremover, hvor reisen tilbake til en ny «normalsituasjon» vil være preget av fortsatt smitte i den norske befolkningen. Vi forventer vedvarende, men forhåpentligvis gradvis mindre inngripende, tiltak fra Regjeringen for å holde kontroll på situasjonen, sier Ottesen.

Voice Norge vil legge svært stor vekt på smittevern og forbyggende arbeid i forbindelse med gjenåpning av selskapets butikker, blant annet når det gjelder informasjon om smittevern og tiltak for renhold og desinfisering. Kunder oppfordres også til å betale med kort.

Andre tiltak vurderes fortløpende.

Også hos VIC gjenåpner butikkene i morgen.
Powered by Labrador CMS