Niels Hemmingsen (Arkivfoto)
Niels Hemmingsen (Arkivfoto)

Driftssjefen i Boozt fratrer

Niels Hemmingsen, Chief Operating Officer (COO), forlater Boozt.

Publisert

Etter mer enn åtte år i selskapet, vil Niels Hemmingsen fratre sin stilling som Chief Operating Officer 1. november 2019. Han vil fortsette i en rådgiverrolle fram til midten av 2020.

Niels Hemmingsen har vært hos Boozt siden 2011, da han begynte i selskapet som COO. Han var en del av teamet som startet Boozt i 2011, og grunnla Boozt.com som en multimerkeplattform og selskapet som det er kjent i dag.

Hemmingsen uttaler i en pressemelding:

– Boozt er et flott selskap og det har vært en fantastisk reise, som jeg er stolt av å ha vært med på. Vi har satt en ny standard for rask levering i Norden. Med planene for kapasitetsutvidels for de neste årene ferdigstilt og inn i en fase med mer fokus på å optimalisere de operative prosessene, er nå tiden inne for meg å forlate Boozt.

Stillingen som Chief Operating Officer vil bli delt for å gjenspeile den økte kompleksiteten i rollens mange ansvarsområder. Lars Lindgaard, tidligere distribusjonsdirektør, tiltrer stillingen som sjef for oppfyllingsoperasjoner og rapporterer direkte til administrerende direktør Hermann Haraldsson.

Administrerende direktør Hermann Haraldsson sier: – Niels har vært en av de viktigste driverne bak suksessen til Boozt. Han har vært en viktig faktor i utviklingen av vårt automatiserte oppsett, noe som muliggjør kontinuerlig rask levering til våre kunder samtidig med å håndtere den raske veksten i antall bestillinger.

Vil forbedre driftseffektiviteten

– Sammenlignet med årene med + 50 % vekst, kan vi nå fokusere mer på å forbedre vår driftseffektivitet. Å dele opp COO-rollen styrker vår evne til å utføre de mange effektivitetsmulighetene i operasjonene i denne neste delen av utviklingen av Boozt. Niels flyttet nylig til Aalborg i Nord-Danmark, men vil fortsette til midten av neste år for å sikre en smidig overlevering av sitt ansvar, og følge videre med på noen større utviklingsprosjekter.

Powered by Labrador CMS