Hektisk før åpningen om tre uker, noe fasaden uunngåelig bærer litt preg av. (Foto: JYSK)

Nord-Europas største JYSK-butikk i Bodø

Mens andre bedrifter i detaljhandelen satser på mindre butikkonsepter går JYSK mot strømmen og åpner sin største butikk i Norge hittil.

Publisert

JYSK Bodø har i en årrekke vært en av butikkene i JYSK-systemet med størst omsetning og selskapet har i en lengre periode vært på utkikk etter større lokaler med en mer tilgjengelig beliggenhet.

– Da de gamle Europris-lokalene endelig ble ledige grep vi muligheten til å bygge Nord-Europas største JYSK-butikk, sier Development Manager i JYSK Lars-Petter Christensen.

Torsdag 6. september vil det bli arrangert en omvisning i den nye butikken Store Concept Manager Arne A. Andreassen, District Manager Ellen-Therese Selsbakk, Store Manager Jeppe Halvorsen og Development Manager Lars-Petter Christensen.

Fokus på inspirasjon

Nye JYSK Bodø sitt salgsareal på over 1500 m2 vil bli fylt av de nyeste løsningene innen eksponeringer, lys og inventar. Andreassen tror det nye butikkonseptet vil bli tatt godt imot av kundene.

– Vi gleder oss til å presentere en supermoderne JYSK-butikk med god takhøyde, spennende farger og masse inspirerende utstillinger til kundene, sier Andreassen.

JYSK sine butikker er i kontinuerlig utvikling, men for Andreassen er det ekstra spennende å lansere et helt nytt konsept i hjembyen.

– Jeg startet selv karrieren min i JYSK Bodø, derfor er det ekstra gøy å få bygge den kuleste JYSK-butikken i Norge nettopp her, forteller Andreassen.

Spente ansatte

Hele teamet på JYSK Bodø ser gleder seg til å åpne den største JYSK-butikken i Nord-Europa.

– Å få mulighet til å drive en butikk av denne størrelsen blir absolutt min største utfordring hittil, og jeg ser veldig frem til det, sier butikksjef Jeppe Halvorsen.

Utvidet sortiment

Størrelsen til JYSK Bodø gjør det enklere å innrede lokalene med flere inspirerende utstillinger og vise frem et bredere utvalg av møbler enn det man vanligvis får oppleve i JYSK-butikker.

– Det er stor interesse for vårt utvidede online only-møbelsortiment på JYSK.no. I den nye butikken får kundene mulighet til å ta og føle på varer som ellers kun er tilgengelige på nett. Slik vil kundene få et bedre inntrykk av møblene», forklarer Are Bjøntegaard, Sales & Marketing Manager i JYSK Norge.

JYSK åpnet sin første butikk i Norge den 22. september i 1988, og har nå 94 butikker i Norge.

JYSK Bodø

  • Butikken er på 1587 kvm
  • Butikken vil ha 15 ansatte
  • Butikken åpner dørene torsdag 27. september
Powered by Labrador CMS