Selger 4 produkter pr. sekund på Black Friday

Nordens største netthandelsaktør Komplett gjør seg klar til Black Friday. Handelsfenomenet har fått fotfeste og mer enn 2 millioner besøk er ventet til Komplett i løpet av døgnet – fredag 25. november.

Publisert


– Allerede noen sekunder over midnatt eksploderer antall handler og pakkemaskinene våre går på høygir hele døgnet. Black Friday er blitt vår viktigste handelsdag, og omsetningen er 20 - 30 ganger høyere enn en vanlig dag, sier Lene Iren Oen, kommersiell direktør i Komplett. Vi skal i snitt selge 4 produkter pr. sekund gjennom hele døgnet.

Black Friday sparker i gang julehandelen og handelsdagen kommer fra USA. I de senere årene har det tatt helt av i Norge, og salgsdagen er godt innarbeidet. Noen har forsøkt å dra konseptet til å vare både uke og måned, men det er fredag 25. november som gjelder.

– Hos oss har forberedelsene pågått i hele høst. Black Friday er en festdag som vi gleder oss til hvert år, og vi har kalt inn alt av ekstrapersonell. Varelagrene er fylt opp og vi har forberedt oss godt slik at varene blir levert raskt ut til våre kunder, sier Oen.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS