– Black Friday endrer handlemønsteret

– Black Friday endrer handlemønsteret, uttaler Virke-direktør i forkant av Februarseminaret.

Publisert

– Black Friday har utviklet seg til å bli en fantastisk salgsdag, men samtidig er det liten tvil om at dagen «stjeler» omsetning fra det tradisjonelle julesalget, sier Virke-direktør Bror Stende. Kundenes handlemønster endres, og en stadig større del av juleinnkjøpene handles inn til rabatterte priser denne dagen. Mange aktører innen varehandelen har sterke meninger om Black Friday, og et knippe av disse samles til debatt torsdag 9. februar. - Dette er en viktig debatt, som jeg gleder meg til, sier Stende. Februarseminaret i regi av NCSC arrangeres i Oslo torsdag 9. februar.

Juicekongen kommer

Kaspar Basse
Kaspar Basse

Kaffe- og juicekjeden Joe & The Juice har den siste tiden gjort seg bemerket gjennom kraftig ekspansjon og utradisjonell rekrutteringspolitikk. Under Februarseminaret vil kjedens fargerike grunnlegger Kaspar Basse fortelle mer om kjedens mål, verdier og suksessfaktorer. – I Joe & The Juice har vi fokus på å være annerledes bare for å være annerledes. Vi hater middelmådighet, sier Basse.

Marianne Håkonsen
Marianne Håkonsen

En bransje i endring

– Retailbransjen er i endring, og programmet på Februarseminaret tar noen av utfordringene på kornet, uttaler Marianne Håkonsen. Til daglig jobber hun som Vice President, Marketing and Branding hos Citycon, men på seminaret har hun påtatt seg rollen som konferansier og moderator.

– Programmet er aktuelt og spennende, og bør være relevant for alle som jobber innen retail, legger hun til. Foruten Black Friday og Kaspar Basse, trekker hun frem den prisbelønte foredragsholderen Andreas Ekstrøm samt suksesshistoriene fra prisvinnerne Match og Jekta.

– Gå heller ikke glipp av retailtrender ved Remi N. Olsen og fremtidens betalingsløsninger ved Rune Garborg, tipser hun avslutningsvis.

Stor interesse

Markedssjef Hilde Maren Schjager i NCSC melder om rekordstor interesse for seminaret, men presiserer at det fortsatt er noen plasser igjen. – Jeg vil også anbefale alle å være med videre etter den faglige delens slutt. Så langt er halvparten av deltagerne påmeldt til middag. Lokalene på Sentralen er fantastiske og restauranten kritikerrost, så dette blir nok både en dag og en kveld som vil gi en opplevelse vel verdt å få med seg, avslutter Schjager.

Programmet finner du her.

Her kan du melde deg på.

Deltakeroversikten finner du her.

Powered by Labrador CMS