Norgessjef i Byggmax, Mikael Bengtsson, ønsker å få med seg alle Norges hjemmefiksere på å fikse noe fredag 27. november.

Byggmax: Fiksefredag i stedet for Black Friday

Å fikse er bedre enn å kjøpe nytt, både for lommeboken og miljøet. I år har Byggmax fiksefredag i stedet for svart fredag, og vil inspirere Norges hjemmefiksere til å reparere og fikse ting hjemme fremfor å kjøpe nytt.

Norgessjef i Byggmax, Mikael Bengtsson, ønsker å få med seg alle Norges hjemmefiksere på å fikse noe fredag 27. november.

En undersøkelse Kantar har gjort for Byggmax viser at 1 av 3 synes det er viktig å kunne ta bærekraftige valg i byggevarehandelen. Den samme undersøkelsen viser at nesten halvparten (43%) skulle ønske de hadde mer informasjon allerede i bygghandelen om varenes miljøpåvirkning. Nå vil Byggmax fikse Black Friday ved å legge til rette for billigere og mer bærekraftig hjemmefiksing.

– Vi har som mål at det alltid skal være billigere å fikse noe selv enn å kjøpe nytt. Det skal være enkelt og billig å ta bærekraftige valg, hele året rundt. Vi ønsker å få alle Norges hjemmefiksere med oss på å fikse noe fredag 27. november fremfor å stresse rundt i en stappfull butikk og kjøpe en masse greier vi ikke trenger, sier Mikael Bengtsson, Norgessjef i Byggmax.

Black Friday må fikses

I stedet for å ha særegne tilbud på Black Friday, vil Byggmax dele informasjonsvideoer og råd for hvordan du kan øke levetiden på alt du har, og gjøre det selv. Bengtsson vil ikke bare at vi skal fikse ting hjemme, men også fikse selve Black Friday. Mange føler seg presset til å handle på Black Friday, og mange angrer på ting de har kjøpt.

– Vi ønsker å fikse Black Friday. Vi mener det er noe oppriktig feil med denne dagen, og det skal være billigere å fikse enn å kjøpe nytt. Derfor vil vi sørge for å tilby byggevarer som gir alle hjemmefiksere råd og mulighet til bærekraftig hjemmefiksing året rundt, sier Bengtsson.

Billig kan også være bærekraftig

I anledning Black Friday fokuserer Byggmax på hjelpe hjemmefiksere å ta vare på tingene sine.

– I Byggmax er vi overbevist om at bærekraftige valg ikke trenger å bety dyrere valg. Vi arbeider konstant med å bli mer bærekraftig som selskap. Uten at det går på bekostning av pris, avslutter Bengtsson.

Powered by Labrador CMS