Leif Bache-Mathiesen (til venstre) blir ny direktør for handel når Bjørn Næss flytter på seg på nyåret. (Foto: Baard Fiksdal)

Avtroppende og påtroppende bransjedirektør

Leif Bache-Mathiesen overtar som bransjedirektør for handel i NHO Service og Handel etter Bjørn Næss.

Publisert

I oktober ble det klart at Bjørn Næss har takket ja til nye utfordringer i Oslo Handelsstandsforening (OHF) fra 1. januar 2018.

Mannen som skal overta etter Næss heter Leif Bache-Mathiesen, og kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i NHO Service og Handel. Han har 13 år bak seg som kjedeleder og kjenner derfor fag- og varehandelen godt, skriver NHO Service og Handel på sine nettsider.

Bache-Mathiesen vil fortsatt være ansvarlig for salg- og markedssatsningen i bransjeorganisasjonen, og ser dette som en naturlig del av fagansvaret.

Leif Bache-Mathiesen er økonomi- og markedsutdannet og har lang fartstid som kjedeleder innen både faghandel- og tjenesteytende kjeder. Han startet i 1996 som markedssjef i Regnskapskjeden Consis hvor han etter to år innen IT og to år innen treforedling i Peterson Barriere tok jobben som adm.dir i Consis Norge AS. Han bygget opp denne kjeden til 45 enheter, utviklet kjedekonseptet til å inneha både IT, Inkasso og Consulting som han hadde frem til 2011.

I 2011 gikk Bache-Mathiesen inn som kjedeleder/adm. dir. i faghandelskjeden Buddy som med 30 butikker og grossistledd hadde en omsetning på 230. mill. Han takket ja til stillingen som salgs- og markedsdirektør i NHO Handel som han har hatt frem til i dag.

Avtroppende bransjedirektør Bjørn Næss skal i OHF lede en organisasjon med 6 ansatte i ærverdige lokaler i Karl Johans gate 37 A . OHF arbeider for lønnsom, trygg handel, service og servering i Osloregionen. Bjørn vil med sin tyngde fra NHO-fellesskapet bidra til å utvikle OHF videre.

(Kilde: NHO Service og Handel)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS