Biltema på Oppdal er varehus nr 67. i Norge, og nr 2 som har søndagsåpent.

Biltema åpnet i Oppdal – har søndagsåpent og lover "svenske priser" i kaféen

Varehuskjeden vokser videre, og har åpnet sitt 67. varehus i Norge.

Publisert

Biltema investerer i utbygging av nye bærekraftige konseptvarehus, og det siste tilskuddet langs E6 i Oppdal er det mest moderne hittil.

Bygget har blant annet bergvarme som energikilde, granittfliser og LED belysning. Konseptvarehuset er på 6.200 kvm kvadratmeter og har hele Biltemas fullsortiment med over 19 000 varer, selvscanningskasser, brede handlegater, stor parkering for både biler med og uten tilhenger, samt sykler. Varehuset har også Biltemas populære cafe, der man får kjøpt mat og drikke til «svenske priser». Biltema Oppdal har – i likhet med Biltema Gol – søndagsåpent.

Det er en stor begivenhet når Biltema åpner nye varehus, og åpningene pleier å være store med lange køer. Denne gangen valgte varehuskjeden en rolig åpning med åpningstilbud som varer hele uken, for å unngå kødannelse og trengsel.

– Vi har høyt fokus på smittevern i alle våre varehus, og det er selvfølgelig at vi tar hensyn til dette i varehuset og caféen, sier varehussjef Kim Andre Hylland.

24 ansatte, og det er mer enn ti år siden en så stor virksomhet åpnet i Oppdal.

Åpningen av det nye varehuset i Oppdal har fått mye lokal oppmerksomhet, det er nemlig over ti år siden en så stor arbeidsplass har åpent i Oppdal. Med Biltema har det nå blitt 24 nye arbeidsplasser.

- Vi gleder oss veldig over å ha åpnet dette fantastiske varehuset i Oppdal. Vi har blitt tatt veldig godt imot av både lokale politikere og befolkningen, og gleder oss nå veldig til å få åpnet døra, sier Dag Bergby, daglig leder i Biltema Norge.

Powered by Labrador CMS