Biltema Gol blir Norges første søndagsåpne Biltema varehus. (Foto: Biltema)

Første søndagsåpne Biltema varehus

Fra nyttår åpner Biltema Gol dørene også på søndager. Dette blir Norges første og eneste varehus med åpent syv dager i uken.

Publisert

Fra nyttår starter Biltema Gol opp med søndagsåpent på permanent basis. Varehuset på Gol blir det første varehuset i Norge som prøver ut dette.

Vellykket pilotprosjektet

Etter et vellykket pilotprosjekt med søndagsåpent gjennom sommerhalvåret, er det flere som har etterspurt videreføring av tilbudet. Vi har tro på at både hytteeiere, campingturister og fastboende i Hallingdal ønsker mer fleksibilitet og muligheten til å handle, også på søndager.

Driver butikk i en turistkommune

Varehussjef på Gol, Rolf Lien Blakkestad mener at det er viktig å tilrettelegge for kundene.

Rolf Lien Blakkestad: – Vi mener at det er fornuftig å holde dørene åpne og øke servicegraden i helgene. (Foto: Biltema)

– Vi driver butikk i en turistkommune der en stor del av kundemassen er i Hallingdal på såkalte ovale helger. Vi mener derfor at det er fornuftig å holde dørene åpne og øke servicegraden i disse dagene.

Varehus med Biltema Café

Gol venter også nytt varehus med planlagt åpning sommeren 2019. Det nye varehuset blir på 5500 kvadratmeter med 19.000 varer og Biltema Café.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS