Dag Bergby: – En fysisk og fullstendig katalog forplikter vi oss samtidig til å gi våre kunder et forutsigbart sortiment og forutsigbare priser. (Foto: Biltema)
Dag Bergby: – En fysisk og fullstendig katalog forplikter vi oss samtidig til å gi våre kunder et forutsigbart sortiment og forutsigbare priser. (Foto: Biltema)

Lanserer Norges største katalog

Den nordiske lavpriskjeden Biltema sender i disse dager ut en ny vår- og sommerkatalog. Med sine nærmere 700 sider og to distribusjoner i året, er Biltema-katalogen blitt Norges største forbrukerkatalog.

Publisert

Kjeden satser hardt på den fysiske handleopplevelsen og opplever organisk vekst i et ellers tøft marked.

676 sider

Dette er katalog nummer 141 i rekken, og inneholder hele 676 sider miljøvennlig papir. Biltema holder som en av få aktører fast på den fysiske katalogen, og vektlegger nære kundeopplevelser høyt.

– Ved å trykke og distribuere en fysisk og fullstendig katalog forplikter vi oss samtidig til å gi våre kunder et forutsigbart sortiment og forutsigbare priser, sier Dag Bergby, daglig leder i Biltema Norge.

Mer enn billige bildeler

Den nye katalogen inneholder mer enn 19.000 forskjellige produkter til hele familien, og fokuserer særlig på vårens og sommerens ‘gjør det selv’- og fritidsaktiviteter. Og denne gangen har vi mer enn 700 spennende nyheter, spesielt innen hjem, hage og fritid. Biltema introduserer stadig flere nye og mer miljøvennlige produkter, og blant disse nyhetene finner man biologisk nedbrytbare bilpleieprodukter, i tillegg til engangsbestikk og glass i 100% fossilfritt materiale.

‘Må være der kunden er’

– Selv om vi satser på fysiske varehus i Biltema jobber vi også knallhardt for å øke den digitale opplevelsen. Vi må være der kunden er, og med kundens ønsker og behov i sentrum. Handelen starter ofte foran nettbrettet, mobilen eller PC`n, og vi utvikler våre digitale tjenester fortløpende for å forsterke denne opplevelsen, sier Bergby.

Katalogen blir sendt ut til ca. 1,1 millioner norske husstander i uke 12 Det vil også være mulig å laste ned katalogen fra nettet eller hente et eksemplar i et av de 64 varehusene.

(Pressemelding)

Biltema

er med 64 varehus i Norge en av landets største lavpriskjeder.

Biltemas sortiment er under konstant utvikling med mål om høyere kvalitet til lavest mulig pris. 19.000 produkter innenfor kategoriene bil og MC, båt, fritid, hjem, kontor og teknikk, bygg, bilpleie og verktøy.

 

Powered by Labrador CMS