Garmin Pay gjør hverdagen litt enklere for mange. (Fotos: Sbanken)
Garmin Pay gjør hverdagen litt enklere for mange. (Fotos: Sbanken)

Ruller ut Google, Fitbit og Garmin Pay

Titusener av nordmenn kan fra og med i dag betale i butikken med sin telefon eller smartklokke. Sbanken åpner opp betalingstjenestene fra Google, Fitbit og Garmin.

Publisert

– Skal vi tro våre kunder så er det mange som ønsker seg nettopp dette. Vi har jevnt trykk fra våre kunder som ønsker å bruke Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay. For oss er det viktig å gi nordmenn valgfriheten til å velge det de selv ønsker, sier daglig leder i Sbanken, Magnar Øyhovden.

Han mener betalingsmuligheter som Google Pay, Fitbit pay og Garmin Pay gjør hverdagen litt enklere for mange.
– Nå gjør det ikke noe om du har glemt lommeboken hjemme. Eller så kan du legge igjen kortet hjemme før treningsturen, løpe innom butikken og betale med treningsklokken eller telefonen, sier Øyhovden.

Enklere å betale på nett

Google Pay er et alternativ. (Fotos: Sbanken)
Google Pay er et alternativ. (Fotos: Sbanken)

Fra onsdag 3. juli er de tre betalingstjenestene tilgjengelig for alle Sbankens kunder med bankkort eller kredittkort. Google Pay kan brukes til mobilbetaling for kunder med Android-telefon, og av alle med Google-konto til å handle i apper og nettsteder. Fitbit Pay og Garmin Pay gjør at du kan betale direkte med en av klokkene som støtter tjenestene.

Stor endring neste år

Fitbit Pay med kort.
Fitbit Pay med kort.

For å betale i butikken via telefon eller klokken må butikken har skrudd på såkalt kontaktløs betaling på sin bankterminal. En rekke butikker, kiosker, bensinstasjoner og andre steder har dette allerede. Fra og med neste år kan du betale kontaktløst på alle terminaler med ditt kort, telefon eller klokke.

– Da vi som en av de første bankene kom med Apple Pay i fjor så vi en stor nysgjerrighet blant nordmenn for å prøve ut betaling kun ved hjelp av mobilen. Nå blir vi en av få norske banker som tilbyr alle betalingsløsningene som er tilgjengelig, sier Øyhovden.

Powered by Labrador CMS