Danske Bank lanserer Apple Pay

Apple Pay blir nå tilgjengelig for Danske Banks kunder i Norge. Lanseringen er i tråd med målet om å gjøre det enklere for kundene å benytte seg av banken, samt tilby de tjenester som kundene etterspør.

Publisert

– Vi er meget glad for at vi nå endelig kan lansere Apple Pay til våre kunder. Vi vet at flere har etterspurt denne løsningen og ventet på den, så vi gleder oss til å se hvordan nyheten om lanseringen blir mottatt og ikke minst til å høre våre kunders tilbakemeldinger, sier Johanna Herbst, digitaldirektør i Danske Bank.

Digitaldirektør Johanna Herbst er spent på kundenes tilbakemeldinger. (Foto: Danske Bank)

Sikkerhet ivaretatt

Sikkerhet og personvern er særdeles viktige elementer hos Apple Pay. Når man betaler ved hjelp av tjenesten vil kredittkortnummeret verken lagres på enheten man bruker til å betale med eller på Apple sine servere. I stedet opprettes det et unikt kontonummer på enheten (Device Account Number) som krypteres og deretter sikkert lagres på enheten man bruker. Hver eneste transaksjon har enen sikker og unik engangskode: Apple Pay-handler godkjennes ved et blikk eller et enkelt trykk – enten ved hjelp av Face ID eller Touch ID – eventuelt ved å bruke koden man har på enheten.

Både for iPhone og Apple Watch

Som bruker av Apple Pay kan man betale med både iPhone og Apple Watch i butikker, restauranter, drosjer, automater med mer. Handler man via apper eller på nett ved hjelp av Safari og Apple Pay, slipper man å skrive inn mengder av informasjon, post- og betalingsvalg og adresse etc. manuelt for hver eneste handel.

Powered by Labrador CMS