Ill. foto: Colourbox

Lanserer sammenligningsside for nettbetalingsløsninger

Den nylanserte priskalkulatoren nettbetalingsløsninger.no skal hjelpe norske nettbutikker å gjøre det enklere og mer transparent for nettbutikkeiere å velge riktig betalingsgateway og innløser.

Publisert

Netthandel vokser jevnt i Norge, og mange nye nettbutikker starter opp. Det er flere ting man må tenke over når man skal starte opp en nettbutikk. Betalingsløsning er en av dem.

Den nylanserte priskalkulatoren nettbetalingsløsninger.no vil hjelpe norske nettbutikker ved å gjøre det enklere, og mer transparent for nettbutikkeiere å velge riktig betalingsgateway og innløser. I jungelen av ulike betalingsløsninger er det enkelt å bli forvirret og denne nettsiden kommer til å gjøre det mye enklere for nettbutikkeiere når de skal velge en løsning som passer deres bedrift.

Betalingsløsninger er det som gjør det mulig for deg å akseptere betalinger i din nettbutikk, dette kan være betalinger gjort med Visa eller Mastercard, men også med Vipps eller Apple Pay. Det finnes mange ulike betalingsløsninger og aktører, som kan tilby ulike priser og funksjoner.

Det er viktig at du som nettbutikkeier tenker på pris, men også hvilke funksjoner du trenger i din betalingsløsning. Trenger du mulighet for å benytte gjentagende betalinger? Vil du selge i flere ulike land? Trenger du å beskytte butikken din mot svindel ved hjelp av svindelsporing? Dette er noen av spørsmålene du bør stille deg, i tillegg til hvilken prisklasse som passer.

nettbetalingsløsninger.no får du en oversikt over gebyrer og priser for ulike innløsere og gatewayer. For å få en priskalkulasjon tilpasset din bedrift kan du skrive inn gjennomsnittlig ordreverdi og antall transaksjoner. Kalkulatoren vil deretter reorganisere rekkefølgen av aktører, der den billigste løsningen som passer dine behov, som for eksempel mulighet for abonnementsbetalinger, blir plassert øverst på listen.

Flere og flere transaksjoner blir gjort på mobilen ved bruk av teknologi som Vipps og Apple Pay.

Ved bruk av nettbetalingsløsninger.no kan du enkelt krysse av for den betalingsmåten du vil tilby i din nettbutikk, og på den måten få en oversikt over hvilke innløsere og gatewayer som tilbyr dette.

Nettbetalingsløsninger.no er sponset av Clearhaus, men det er en selvstendig side som helt objektivet sammenligner priser og gebyrer fra hver enkelt part. All informasjonen er hentet inn fra innløserne og gatewayene sine egne nettsider. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS