Best Transport skal gjøre hjemlevering for Vinmonopolet de neste to årene. T.v. Hege Hukkelberg Tidemann, Leder Vareforsyning hos Vinmonopolet og t.h. Anders Kihle Fagernes, KAM hos Best Transport.

Vinmonopolet valgte Best Transport

Hjemleveringsselskapet Best Transport AS har fått oppdraget med hjemlevering av drikkevarer fra Vinmonopolet de neste to årene.

Best Transport gikk seirende ut av Vinmonopolets anbudsprosess for levering på dør og starter opp med hjemleveringsoppdrag for Vinmonopolet i andre halvdel av oktober. Hjemleveringstjenesten vil være et tilbud i Stor Oslo, Bergenregionen, Stavanger/Sandnes, Trondheim, Kristiansand, gamle Østfold, gamle Vestfold og Innlandet.

Gjennom samarbeidet kan Vinmonopolets kunder bestille varer som blir levert hjem på døren med Best Transport. I nettbutikken til Vinmonopolet kan kunder velge både dato og et totimers vindu for hjemlevering av varene de har bestilt.

Ved valg av hjemlevering vil kunder spare tid og bidra til å redusere trengsel på utsalgssteder, og samtidig yte et lite bidrag til redusert smittespredning av Covid-19.

– Vi ser på kontrakten som en stor tillitserklæring. For oss er dette en spennende utfordring ifra en kunde som i fjor vant prisen for beste kundeopplevelse i Norge, noe som igjen setter store krav til kvaliteten på våre tjenester, sier Espen Slyngstad, daglig leder i Best Transport i Norge.

Best Transport gjennomfører grundig opplæring av alle sjåfører som vil levere på vegne av Vinmonopolet for å være godt forberedt på å opprettholde Vinmonopolets krav til ansvarlig salg.

– Vi har utviklet tekniske løsninger for våre sjåfører som sikrer at vi ivaretar Vinmonopolets strenge utleveringskrav, sier Espen Slyngstad. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS