Lasse Myrås i Best Transport og Peter Andersson i NetOnNet.
Lasse Myrås i Best Transport og Peter Andersson i NetOnNet.

NetOnNet med hjemlevering syv dager i uken

NetOnNet tilbyr syv dagers hjemlevering på store deler av Østlandet, for å tilpasse leveranser til dagens handelssituasjon.

Publisert

Utviklingen av nordmenns handelsvaner har endret seg siden mars, og i takt med dette har nå NetOnNet utvidet sitt leveringstilbud over store deler av Østlandet.

- Vi vet at ulike livssituasjoner og ulike behov behøver ulike måter å få levert varer på - også elektronikkvarer. En undersøkelse vi nylig har gjennomført viser at nesten hver fjerde nordmann foretrekker å få elektronikkvarer levert hjem på døren i helgen, om de må velge tid i uken. Vi lytter alltid til forbrukeren og vil derfor også tilpasse våre leveranser basert på dette, sier Peter Andersson, norgessjef i NetOnNet.

Undersøkelsen er gjennomført av YouGov på vegne av NetOnNet, og viser at 23 prosent av de spurte foretrekker levering av elektronikkvarer bestilt på nett i helgen, om de må velge en tid i løpet av uken.

- Det er de yngste samt studenter og de som bor i Oslo-området som i størst grad setter pris på leveranser i helgen. Alle målgrupper er viktig for oss, og da ønsker vi å tilby levering til døren din også lørdager og søndager samt alle hverdager, sier Peter Andersson.

NetOnNet samarbeider med flere ulike selskaper for å kunne tilby forskjellige leveringstilbud. Det er gjennom Easy2You, som nå nylig har blitt kjøpt av Best Transport, de nå øker sitt tilbud til å også dekke helgelevering.

- NetOnNet er en ledende utfordrer i det norske elektronikkmarkedet, som har presset prisene og tenkt nytt rundt kombinasjonen av netthandel og butikkhandel. Nå utfordrer de også oss til å tenke nytt når de kjører i gang med hjemleveringer syv dager i uken. Dette er spennende og morsomt. Sammen leverer vi raskt, enkelt og til riktig pris, sier salgs- og markedsdirektør Lasse Myrås i Best Transport.

- Vi vet fra tidligere undersøkelser at veldig mange nordmenn synes rask levering er det viktigste når du handler på nett. Vi ønsker alltid å lytte på forbrukerne og forenkle handelen for dem, og vi tror at syvdagerslevering sammen med ekspresslevering vil være et steg nærmere en enklere handel, sier Peter Andersson i NetOnNet.

NetOnNet er en ledende omnikanalaktør og det er grunnet NetOnNet sine Lagershopper, som kombinerer satsingen på fysisk handel og netthandel, de nå har en unik mulighet til å levere smidig og raskt.

- Mange av kundene våre synes det er avgjørende å få en pakke levert hjem til seg, isteden for å selv ta seg til butikken, mens andre ønsker å handle i butikk. I tiden vi er inne i nå er det viktig å ha valgmuligheten - og å sørge for at vi minimerer smitten og bidrar i dugnaden, avslutter Peter Andersson.

Powered by Labrador CMS