Daglig leder Anne-Grethe Sandin i Nøstet Mitt er opptatt av at både kunder og medarbeidere skal oppleve en trygg handel i hennes butikk, og har montert Safecount fra Securitas.
Daglig leder Anne-Grethe Sandin i Nøstet Mitt er opptatt av at både kunder og medarbeidere skal oppleve en trygg handel i hennes butikk, og har montert Safecount fra Securitas.

Med besøkskontroll overholder butikken kravene

Besøkskontroll fra Securitas sørger for at garnforretningen «Nøstet Mitt» overholder krav til smittevern.

Nøstet Mitt på Storo Storsenter er en populær garnforretning med stor trafikk, og det kan være vanskelig for den som jobber i butikken å ha oversikt over alle som er i butikklokalet.

Daglig leder Anne-Grethe Sandin er opptatt av at både kunder og medarbeidere skal oppleve en trygg handel i hennes butikk, og har montert besøkskontroll-løsningen Safecount fra Securitas i butikken på Storo Senter. Dette er en moderne løsning som hindrer trengsel og smittespredning i butikker.

Systemet bygger på en sensor som monteres over inngangspartiet og som effektivt teller antall personer som passerer. En TV-skjerm plasseres i inngangspartiet og butikkens kunder blir informert om de kan gå inn i butikken eller om de må vente. I Sandins butikk på Storo kan fire kunder være i butikken samtidig og på skjermen får kundene en hyggelig melding om å vente dersom det allerede er fullt i butikken.

Sandin har testet denne løsningen siden slutten av november og er svært fornøyd:

– Vi har hatt denne løsningen gjennom hele desember, og løsningen medfører at de ansatte ikke trenger å være «dørvakt» samtidig som de skal ekspedere kundene. Skjermen forteller til enhver tid om det er trygt å gå inn i lokalet. Det hender at kunder er veldig målrettet og ikke ser skjermen, men da gjør vi kundene oppmerksom på den og det er greit. Min opplevelse er at kundene setter pris på dette tiltaket og at vi tar kundens trygghet på alvor når de besøker oss.

Sandin forteller at installasjon og kommunikasjon med Securitas har fungert fint.

– Vi testet først en løsning som ikke fungerte som vi hadde tenkt. Da var Securitas raskt på plass og satte opp ny løsning. Nå venter vi på en oppgradering av løsningen med en egen skjerm vendt inn mot butikken, slik at også våre medarbeidere kan se hva som står. Den ser vi frem til å få på plass, avslutter Sandin. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS