John-Olav Evans er International Strategic Account Manager i Bergans. (Foto: Bergans)

Styrker internasjonal satsing

Bergans har store ambisjoner på det internasjonale markedet. Nå styrker utstyrsleverandøren sitt internasjonale salgsapparat ytterligere, blant annet med ansettelsen av John-Olav Evans.

Publisert


John-Olav Evans har begynt i jobben som International Strategic Account Manager i Bergans, der han har fått ansvar for å betjene og utvikle Bergans’ distributører og viktigste strategiske kunder på internasjonale markedet.

Internasjonal erfaring

Evans kommer fra jobben som sponsorsjef for alpinlandslaget i Norges Skiforbund. Han vil være basert på Bergans’ hovedkontor i Hokksund. Evans startet i sin nye jobb 1. august.

– John Olav sitter på unik internasjonal erfaring og skal bygge nettverk og etablere strategiske samarbeid i nye markeder. Han har også kompetanse innen skikategorien, som vil være en viktig vekstdriver for oss internasjonalt, sier international sales director i Bergans, Bart Meijers.

I tillegg til ansettelsen av Evans har Bergans også styrket salgsorganisasjonen i Tyskland betydelig. Med fem nyrekrutteringer av erfarne salgsfolk, blant annet fra store internasjonale konkurrenter, sikter Bergans seg spesielt inn mot AGS-landene (Østerrike, Tyskland, Sveits) som vil være det viktigste vekstområdet de neste tre til fem årene.

Flere nyrekrutteringer

En av de nyrekrutterte er Matthias Leurs som er ny salgsdirektør for AGS-landene. Leurs begynte i Bergans 1. juni og har solid erfaring i friluft- og sportsbransjen. Han har de siste 6 årene sittet i salgsledelsen i The North Face. Leurs vil være basert i München.

Bergans har også ansatt erfarne salgsfolk til å dekke de resterende AGS-territoriene. Disse er lokalisert i Stuttgart, Norderstedt ved Hamburg og München.

– Vi glade for og stolte over at disse dyktige menneskene nå skal styrke Bergans-laget. Vi har ambisjoner om betydelig vekst internasjonalt og føler oss nå trygge på at vi er rigget for en bærekraftig etablering av Bergans i AGS-området, avslutter Meijers.

(Pressemelding fra Bergans)

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Med den norske naturen som lekegrind og erfarne polfarere og eventyrere på laget, utvikler vi teknisk bekledning og funksjonelt turutstyr av høy kvalitet. Alltid med mål om å gi deg den gode naturopplevelsen – uansett sesong og aktivitet. 

Les mer på bergans.no

Powered by Labrador CMS