Byggmax Norge ansetter ny Country Manager

Byggmax Gruppen ansetter Benedicte Inversini som Country Manager for Byggmax Norge.

Publisert
Benedicte Inversini (Foto: Privat)
Benedicte Inversini (Foto: Privat)

Det skriver Byggmax i en pressemelding. Benedicte Inversini er i dag administrerende direktør for Torshov Bilrekvisita AS, en stilling hun har hatt i nesten fem år. Hun har mer enn femten års erfaring i norsk detaljhandel, blant annet fra flere stillinger i Elkjøp og IKEA.

– Benedicte er en erfaren leder i Norsk detaljhandel, med bred kunnskap om det norske markedet og forbrukeren, sier Mattias Ankarberg, administrerende direktør i Byggmax Group. – Hun er en populær og lidenskapelig leder og passer godt sammen med Byggmax sin kultur. Vi ser frem til å fortsette å bygge og utvide Byggmax Norge under Benedictes ansvar, sier han.

Stillingen som Country Manager for Byggmax Norge innehas for tiden av Marcus Essesjö. Marcus har i dag også ansvar som Country Manager i Byggmax Sverige. Benedicte begynner i Byggmax-konsernet høsten 2017 og vil inngå i konsernledelsen.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Powered by Labrador CMS