Adm. dir. Kenneth Litland i Bauhaus skal åpne flere varehus, og det fjerde her til lands kommer på Forus. Å rekruttere inntil 250 ansatte på en gang i Stavanger, er den største utfordringen.

Bauhaus åpner i Stavanger – å ansette 250 på én gang er den største utfordringen

Bauhaus åpner sitt fjerde byggevarehus i Norge, denne gangen i Stavanger. Inntil 250 personer skal ansettes i forbindelse med etableringen.

Byggevarehuset blir på totalt ca 13.000 m² og kommer til å ligge på Forus i Stavanger. Åpningen er planlagt til juni 2022.

– Jeg er så glad for at vi nå er i gang med flere etableringer i Norge, Stavanger har lenge ligget der og ventet. Den store utfordringen blir å rekruttere til så mange ulike stillinger som butikkmedarbeidere, proffselgere, lagerarbeidere, varehusledelse og flere på en gang, sier Kenneth Litland, administrerende direktør for Bauhaus i Norge og Sverige.

Alle tjenester fra Bauhaus som montasjeservice for privatpersoner, proffservice for bedriftskunder og Drive-In vil bli tilbudt i varehuset.

– Netthandelen vår har vokst raskt, men vi må komplettere vår virksomhet i Norge med langt flere fysiske varehus i nær fremtid. Netthandelen har fordeler for noen av våre kunder, fysiske varehus for andre. Vi må levere på alt for å gi den beste servicen til våre kunder, avslutter Litland. (Pressemelding)

Plantegning for det nye varehuset til Bauhaus på Forus.
Powered by Labrador CMS