FYRER OPP GRILLEN: En Genesis II blir fyrt opp på åpningen.
FYRER OPP GRILLEN: En Genesis II blir fyrt opp på åpningen.

Weber World Store åpner på Bauhaus

Stor grillsatsing hos Bauhaus. Weber åpner sitt største butikkonsept i Norden.

Publisert

Bauhaus kan i samarbeid med Weber invitere til Weber World Store som er det største butikkonseptet for Weber i Norden og den største satsing på kundeopplevelse i butikk noen gang.

GRILLBUTIKK: Bauhaus satser på grilling i samabreid med Weber.
GRILLBUTIKK: Bauhaus satser på grilling i samabreid med Weber.

Weber World Store er på 100 kvadratmeter og vil åpne lørdag 28.april kl.12.00 på Bauhaus på Liertoppen og i Vestby. Det blir offisiell åpning av Weber World Store med «klipping av snor». Grilleksperter fra Bauhaus og Weber vil være tilgjengelig denne dagen med råd og tips samt servere noen gode tilbud og ikke minst smaksprøver fra grillen.

Med Weber World Store ønsker man å invitere kundene inn i Weber sitt grillunivers og vise hvor sosialt det er å grille. Her vil folk få inspirasjon, grill kunnskap og matglede. Med dette butikkonseptet får man presentert hele bredden i Webers konsept på en god måte slik at kundene kan få inspirasjon og hjelp til å finne de produktene som passer akkurat for dem.

Fra kl.12.00 til 15.00 fyres opp en Genesis II og den heit nye Pulse-grillen. Foruten noen deilige smaksprøver vil publikum få mer informasjon om hvordan grillene fungerer i praksis. Alle Weber World Store har også et eget grillkurs som vil bli gjennomført i butikk. På disse kursene lærer deltagerne nye tips og triks slik at de får forbedret sine grillkunnskaper og spise en 3-retters middag som de har vært med på å tilberede i en sosial og hyggelig atmosfære.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS