Gina Tricots første barnekolleksjon

Gina Tricots lanserer, i samarbeid med netthandelsbutikken Miniroom, sin første kolleksjon av barneklær, Gina Tricot Mini, som er et " Mommy & me-konsept" med matchende unisex-plagg, De fleste plaggene er produsert av bærekraftige materialer.

Publisert

I forbindelse med lanseringen starter Gina Tricot også et nytt samarbeid med barnerettighetsorganisasjonen Childhood. Flere spesialdesignede produkter vil bli lansert, hvor 10 prosent av inntektene vil bli donert til Childhoods arbeid for å forhindre at barn blir ofre for vold og seksuelt misbruk, kunngjør selskapet i en pressemelding:

Gina Tricot fortsetter sin innsats for å møte kravene og forventningene til målgruppen. Gina Tricot Mini er en fargerik, leken kolleksjon for den moteinteresserte mamma og hennes barn.

Unisex design 1–6 år

Hele kolleksjonen har en unisex design for barn 1–6 år. Og de fleste klærne er produsert av komfortable, mer bærekraftige materialer som Better Cotton, Viscose fra Lenzing® og Organic Cotton. Den første kolleksjonen har en kul, rock-n-roll-følelse, blandet med morsomme utskrifter og lekende farger. Det underliggende temaet til hele samlingen er en positiv, viktig melding som feirer hver mor og det sterke båndet hun har med barna sine. Senere i vår, kan vi forvente en annen Gina Tricot Mini kolleksjonslansering.

– Det er helt i tråd med våre fremtidige forretningssatsinger. Vi er veldig fornøyd med vårt samarbeid med Gina Tricot, og at de har valgt å samarbeide med oss, sier Jenny Wikman, sjef for miniroom.se.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS