De nye treningsklærne har naturinspirert print og en kombinasjon av grønne nyanser blandet med svart og beige. (Foto: H&M)

H&M med bærekraftig treningstøy

H&M har lansert en treningskolleksjon i resirkulerte materialer.

Publisert

H&M har nylig lansert en treningskolleksjon som er laget av resirkulert polyester. Treningsklærne kombinerer ifølge kjeden bærekraft, mote og funksjonalitet, og inneholder et bredt utvalg av tights, trenings-BHer, t-skjorter og topper for trening som løping og yoga.

Klærne skal være hurtigtørkende, og har innebygget støtte, ventilasjon og sømløs design for maksimal komfort, skriver H&M.

– Målet vårt er å gi kundene våre en moderne og bærekraftig treningskolleksjon som er både funksjonell og feminin. Vi har ikke bare fokusert på materialene, men også brukt en sømteknikk som gjør at vi kan lage sømløse plagg – noe som fører til redusert tekstilavfall, sier Petra Smeds, designansvarlig for treningstøy i H&M.

H&M jobber for å etablere et resirkulert tekstilsystem hvor uønskede plagg gjenbrukes eller gjenvinnes for å skape nye produkter. Lanseringen av treningskolleksjonen er en del av dette arbeidet, skriver kjeden.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS