Naturkompaniet åpner ny butikk i Bergen.
Naturkompaniet åpner ny butikk i Bergen.

Naturkompaniet entrer Bergen med ny butikk

I dag lanserer Naturkompaniet sin fjerde butikk i Norge, på Lagunen Storsenter i Bergen. Dette feirer Naturkompaniet med en stor åpningsfest fram til 2. juli.

Med et mål om å utfordre bransjen og skape et bærekraftig friluftsliv er Naturkompaniets nye butikk klar for å innta Bergen. Dette med sine miljøforankrede verdier, ekspertise innen friluftsliv, service og merker som blant annet Fjällräven, Primus, Patagonia, Hanwag, Osprey, Devold, Aclima, Hilleberg, The North Face og Haglöfs. Butikken har dessuten en egen Fjällrävenavdeling i andre etasje, med et stort Fjällräven sortiment.

Redusere kjøp og kast

En av Naturkompaniets store visjoner er å spre kunnskap om hvordan man best tar vare på det man kjøper, slik at produktene holder lenge. De ønsker ikke å bidra til kjøp og kast mentaliteten, men ha fokus på at produktene man kjøper skal ha et langt liv. Derfor tilbyr de også hjelp til riktig vedlikehold og reparasjon i butikkene.

– Vi er utrolig glade og stolte over lanseringen i Bergen. Vårt mål er å fremme friluftsliv og helse gjennom å inspirere og tilby utstyr som tilrettelegger for og beriker friluftsliv. Vi på Naturkompaniet vil oppmuntre flere personer til å gjøre fornuftige og bærekraftige kjøp og velge produkter som varer lenge, sier Henrik Hoffman, CEO Naturkompaniet.

Gleder seg til å åpne i Bergen

– Vi ser nå frem imot å omsider kunne få introdusere vårt konsept for alle bergensere. Med den fantastiske naturen vi har på vestlandet, vil utvalget av produkter og brands vi har på Naturkompaniet være midt i blinken for befolkningen i og omkring Bergen. Under pandemien ble flere nordmenn mer bevisst på det å benytte seg av den norske naturen, og dette tror vi er en vane som vil fortsette også etter at pandemien nå endelig har lagt seg. Vi gleder oss nå enormt til å åpne dørene til vår nye butikk i dag, sier Simon, Head of Retail, Naturkompaniet Norge.

Naturkompaniets konsept består av utleie og salg av utstyr for friluftsliv, og har i dag 39 butikker i Sverige og Norge. Kjeden tilbyr mange verdensledende merkevarer.

Powered by Labrador CMS