Mange foretrekker i dag å leie i stedet for å kjøpe, spesielt når det gjelder produkter man ikke bruker veldig ofte, sier Stine Trygg-Hauger, CCO i Clas Ohlson.

Bærekraft: Clas Ohlson leier ut verktøy i alle butikker

Folk er blitt mer interessert i å leie i stedet for å kjøpe. Clas Ohlson lanserer derfor i dag muligheten til å leie verktøy i alle butikker i Norge, Sverige og Finland.

Publisert

– For oss handler det om å gjøre livet lettere i alle typer hjem, og i dag foretrekker mange å leie i stedet for å kjøpe, spesielt når det gjelder produkter man ikke bruker veldig ofte. Etter at vi tilbød utleie av et utvalg av produkter i enkelte butikker har vi nå tatt skrittet å rulle ut utleie i alle våre butikker, sier Stine Trygg-Hauger, CCO i Clas Ohlson.

Det er en økende trend å leie produkter i stedet for å kjøpe dem. Ifølge Svensk Handels bærekraftsundersøkelse sa nær en fjerdedel av de spurte at de ville prøve å leie eller kjøpe brukt, noe som er en kraftig økning fra tidligere undersøkelser.

Fra i dag kan kunder leie 16 forskjellige verktøy i alle Clas Ohlsons butikker.

– Tilbudet om utleie er også et element i våre tiltak for bærekraft, og vi ønsker å hjelpe våre kunder å leve mer bærekraftig. For mennesker som sjelden bruker verktøy, er å leie mer miljøvennlig enn å kjøpe verktøy. En drill brukes for eksempel i gjennomsnitt bare 13 minutter, sier Trygg-Hauger.

Til å begynne med er det 16 produkter som er tilgjengelig for utleie, inkludert drill, sag, høytrykkspyler og tepperenser. Prisen varierer fra kr 29 til 399, avhengig av produkt. Medlemmer av Clas Ohlsons kundeklubb får halv pris.

Powered by Labrador CMS