Element Logic AS ekspanderer til Tyskland

Element Logic, systemintegrator for materialhåndtering i Norden, kunngjorde i dag at de åpner kontor i Tyskland.

Publisert

Den mye omtalte automatiserte materialhåndteringsløsningen AutoStore er en sentral del av løsningsporteføljen Element Logic.

Det nye kontoret i Bad Friedrichshall skal være fullt operativt med forretningsutvikling, materialhåndtering, prosjektering, prosjektledelse, installasjon, integrasjon, service og support. Selskapet Element Logic Germany GmbH er blitt etablert.

– Vår misjon er å skape resultater innen logistikk som gjør at våre kunder er mer lønnsomme, ved å kombinere prosess «knowhow» og lang, anerkjent erfaring med et bredt spekter av løsninger., sier administrerende direktør i Element Logic, Dag Adler Blakseth.

Siden Element Logic ble etablert i Norge i 1985, har selskapet kontinuerlig styrket sin posisjon i Norden, og følger nå etter sine globale kunder i f. eks Tyskland og Baltikum. Utfordringen med å optimalisere ytelsen på lageret er å møte de økende kravene fra forsyningskjeden, som ikke har landegrenser. Kombinasjonen av erfaring og kompetanse har beviselig bidratt til suksess for både oss og våre kunder, og vi har stor tro på at vi kan tilby verdiøkende løsninger og tjenester til det tyske markedet, fortsetter Blakseth.
– Og vi er veldig stolte av og glade for det dyktige teamet som allerede er på plass i Tyskland, med lang erfaring og fagkunnskap innen logistikk, ledet av Michael Kawalier.

Element Logic, som er den første distributøren av AutoStore for Jacob Hatteland Computer (nå AutoStore Systems), har 15 års erfaring og suksesshistorier med systemet.
– Med AutoStore har vi optimalisert lagerytelsen hos mange kunder i ulike bransjer og bevist at den representerer fremtidens lagerløsning. Med sin ekstreme plassbesparelse, høyhastighetskapasitet, fleksibilitet og skalerbarhet, ser vi frem til å hjelpe flere bedrifter med å bli mer effektive og konkurransedyktige, avslutter Blakseth.

Dag Adler Blakseth, adm. dir. i Element Logic.
Dag Adler Blakseth, adm. dir. i Element Logic.
Powered by Labrador CMS