Flyten i kundeautentiseringen. Når denne prosedyren er gjennomført, meldes det av 'Completed'.

Global plattform for kundeautentisering

I dag lanserer Klarna sin globale plattform for kundeautentisering. Dette er en ledende samlingstjeneste av globale og lokale autentiseringsløsninger.

Publisert

Med plattformen fra en av Europas ledende betalingsleverandører kan multinasjonale og nasjonale virksomheter, som nettbutikker og banker, tilby en enkel og personlig kundeautentiseringsopplevelse.

Det gjøres med en enkel engangsintegrasjon, og er helt uavhengig av hvilket marked virksomhetens kunde befinner seg i.

Bank-ID og engangspassord via SMS

Den egenutviklede Klarna-plattformen gjør det mulig for millioner av globale kunder å handle sikkert uten at det går utover handleopplevelsen.

Det er denne som nå blir tilgjengelig for andre virksomheter. Plattformen gir umiddelbar tilgang til et bredt utvalg av globale og lokale autentiseringsmetoder som engangspassord via SMS, e-post, lokale alternativ som Bank-ID i Norge og Klarnas egenutviklede globale løsninger som bankinnlogging.

Bedre automatiske oppdateringer

Plattformen gjør det mulig for virksomheter å velge den autentiseringsmetoden som passer best for deres kunder. Den sørger for at kundens opplysninger oppbevares sikkert, og at virksomhetene følger gjeldende lover og regler uten at det går på bekostning av brukeropplevelsen.

Når virksomheten har integrert autentiseringsplattformen blir den fortløpende oppdatert. Nye autentiseringsmetoder legges automatisk til, og Klarna kontrollerer og optimaliserer brukeropplevelsen kontinuerlig uten at det krever ekstra arbeid fra virksomhetens egne utviklere.

Nir Aravot, produktansvarlig Klarna sier: – Hos Klarna har vi hele tiden et nådeløst fokus på kundeopplevelsen. Sikkerhet er ikke noen unnskyldning for en dårlig kundeopplevelse, og vi vet at kundene ikke aksepterer dette. Ved å tilby en autentiseringsplattform som gjør friksjonen minimal, som gir en personlig opplevelse og ikke går utover kundereisen, gjør vi det enklere for kunden samtidig som virksomheten får en konkurransefordel.

Muligheter

Klarnas plattform for kundeautentisering gjør det mulig for virksomheter på nett å:

  • Benytte forskjellige kundeautentiseringsmetoder globalt ved hjelp av en enkel integrasjon
  • Tilpasse autentiseringsopplevelsen til hver enkelt bruker
  • Følge PSD2-direktivet og KYC (Know Your Customer) uten at det går utover brukeropplevelsen
  • Øke engasjementet og redusere kostnadene til å få nye brukere
  • Enkelt tilpasse opplevelsen til virksomhetenes merkevare
  • Få kunder som er trygge og sikre på virksomhetenes nettsted

Å ta vare på tilliten

Leah Farmer, Vice President produkt Klarna sier: – Å ta vare på tilliten mellom virksomhet og kunde på nett er en viktig forutsetning for at netthandelen skal kunne nå sitt fulle potensiale. For mange virksomheter er det en utfordring å ha denne tilliten samtidig som det ikke skal gå utover den overordnede kundeopplevelsen. Med vår plattform for kundeautentisering gjør vi det enkelt for virksomheter å etablere denne tilliten, følge lover og regler, og skreddersy en løsning for deres kunder til raskt og sikker å identifisere seg.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS