Lars-Johan ”Lajjo” Strand, adm. dir. i Ateles, ser synergier etter C.A.G's oppkjøp.
Lars-Johan ”Lajjo” Strand, adm. dir. i Ateles, ser synergier etter C.A.G's oppkjøp.

C.A.G kjøper opp Ateles Consulting

I løpet av januar vil Ateles Consulting AB inngå i partnerskap med sine nye børsnoterte eiere C.A.G Group AB.

Publisert
Sverre Øier er Country Manager Norway i Ateles.
Sverre Øier er Country Manager Norway i Ateles.

- Vi ser spennende synergier i begge selskaper og vi vil kunne utnytte felles kompetanse. Ateles vil fortsatt drives som et eget selskap. Det betyr at vår visjon om å være Nordens beste leverandør innen digital handel ligger fast. Ateles vil fortsette å bygge digitale løsninger med fokus på konvertering i henhold til den plan vi nå har felles. Med C.A.G som nye eiere, har vi en fantastisk spennende mulighet til å utvikle oss sammen. C.A.G har en stor lidenskap for utvikling og driver flere selskaper med spesialkompetanse som vi kan ha stor nytte av, sier Lars-Johan ”Lajjo” Strand, adm. dir. i Ateles.

Ateles består i dag av rundt 50 ansatte, alle med det felles mål å skape Nordens beste arbeidsplass og være Nordens beste partneren innen digital handel. Å bli en del av C.A.G gjør det mulig å ta flere skritt fremover mot selskapenes felles mål, og med kunnskapsrike eiere vil Ateles tilbud og leveranser styrkes ytterligere.

C.A.G er et konsulentselskap som er aktiv innen IT-styring, systemutvikling, drift, ledelse og utdanning, hovedfokus er i dag på bank og finans, forsvaret, helse, pleie og omsorg. C.A.G har cirka 330 ansatte og har vært notert på Nasdaq First North Premier Growth Market siden desember 2018.

Powered by Labrador CMS