Trine Krog Johansen ble kåret til beste butikkleder 2021 i KID Interiør.
Trine Krog Johansen ble kåret til beste butikkleder 2021 i KID Interiør.

Askimtorget med ‘Årets butikksjef’ fra to kjeder

To butikker på Askimtorget kan skryte av å ha «Årets butikksjef» i respektive kjeder. Senterlederen er stolt av dem begge, i henholdsvis KappAhl og KID Interiør.

Publisert

Linn-Jeanette Krogh, butikksjef på KappAhl Askim, ble kåret til «Årets butikksjef 2021» i hele kjeden. Det er et trofé som henger høyt og blir lagt merke til i store deler av retailbransjen. Som om ikke det var nok, i fjor ble KappAhl Askim kåret til «Årets butikk».

– Hva er viktigst for å lykkes som butikkleder generelt og i KappAhl spesielt?

Lill-Jeanette Krogh beste butikkleder 2021 i KappAhl.
Lill-Jeanette Krogh beste butikkleder 2021 i KappAhl.

– Å være en god leder som får med seg sine medarbeidere slik at vi går bra sammen på gulvet, svarer Linn-Jeanette, og utdyper:

– Det må være høyt under taket slik at vi også kan tulle litt og trives i det daglige. Et godt arbeidsmiljø blir lagt merke til av kundene, som verdsetter det.

– Ellers er det svært viktig å ha kontroll på tallene – på målsettingene som skal nås. Det fordrer at jeg har medarbeiderne med på laget, og kundefokus som blir bra med et godt arbeidsmiljø.

Senterleder Håvard Lippestad
Senterleder Håvard Lippestad

– Nettopp kundefokus er kjedens store styrke; vi er å finne helt i landstoppen på dette feltet, fremholder Linn-Jeanette Krogh overfor Retailmagasinet.

Hun har selv solid erfaring fra Kappahl, hvor hun startet som ekstrahjelp i 2004 og siden har gått gradene til butikksjef siden 2014. Underveis har hun gjennomgått kjedens egen lederskole:

– Som er en meget god skole, understreker hun.

KID-lederen også kåret

Men Linn Jeanette er ikke den eneste butikkansvarlige på Askimtorget som er kåret til den beste i hele kjeden. Den æren ble tildelt også Trine Krog Johansen, sjef på KID Askim, som ble kåret til «Årets butikkleder 2021» i KID Interiør. Trine har jobbet åtte år i denne kjeden, først som butikkselger og deretter blant annet med oppgaver som profilering og utvikling av butikker over hele landet.

Senterlederen stolt av dyktige ledere

– Det er klart vi er stolte av å ha så dyktige butikkledere på vårt senter. Både Trine og Linn-Jeanette er ambisiøse og hardtarbeidende. De står på hver eneste dag for kjeden, medarbeidere og ikke å forglemme alle kundene. At de går til topps innenfor landsdekkende kjeder med så mange butikker, sier litt om hvordan de har stått på, kommenterer senterleder Håvard Lippestad.

– Det er faktisk ikke første gang noen her får slik oppmerksomhet, og vi synes selvfølgelig det er veldig stas at mange av våre butikker og butikkledere blir lagt merke til. Det inspirer og motiverer medarbeidere på hele senteret, sier Håvard Lippestad på Askimtorget til Retailmagasinet.

Powered by Labrador CMS