NCSC Norges årlige Februarseminar nærmer seg

Netthandelen vokser kraftig i Norge, så på hvilken måte må de fysiske butikkene samspille med de digitale plattformene for å tilfredsstille kundenes nye handlemønstre og forventninger? Den 8. februar settes søkelyset på den digitale reisen i Retail under NCSC Norges årlige Februarseminar.

Publisert
Seriegründer, teknolog og «internettdronningen» Bente Sollid Storehaug er konferansier når Retails digitale reise er tema på NCSCs årlige Februarseminar.

På Februarseminaret får deltakerne høre om framtidas betalingsløsninger, hvordan lykkes i en digital verden med internasjonale giganter, klikk & hent i lojalitetsapp, samt debatten “The Digital journey of Retail”. I tillegg kommer en av Norges beste personvernadvokater for å snakke om GDPR i Retail. Årets Butikkjede og Årets Kjøpesenter deler dessuten tips. Det faglige rundes av med foredraget «Frisk nok for livet».

Narve Hansen fra BankAxept forteller om det nye selskapet (BankAxept, Vipps og BankID), trender i markedet og viktigheten av samarbeide mellom Retail og finansbransjen. 

NCSC lover inspirasjon, faglig utvikling og god stemning. I tillegg lover de god tid og anledning til mingling, spesielt for de som også blir værende igjen etter den faglige delens slutt.

Vil du vite hvem som allerede har meldt seg på, finner du deltagerlista her.

Programmet finner du her

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS