Utstillingsdukker er meget viktige i The Archives-butikken som en kilde til inspirasjon for kundene.Og det er mange av dem, rundt 50 i tallet. (Foto: Ove Hansrud, Tekstilforum)

Days Like This med "arkivsalg"

The Archives by Days Like This i Vivikes’ gamle lokaler på Gunerius i Storgata er en helt ny og annerledes form for outletbutikk i Norge.

Publisert

– The Archives by Days Like This er et nytt butikkonsept under kjeden vår hvor vi selger varer fra tidligere sesonger på en annerledes og inspirerende måte, sier administrerende direktør i Days Like This, Linda Refvik, til tekstilforum.no.

– Dette kan være varer som ikke traff slik vi hadde håpet i markedet, rester fra butikk eller feilinnkjøp, forklarer hun.

The Archives skal være en arkivbutikk som ikke bare bugner av klær til gode priser, men også inspirasjon. Alt fra interiør, presentasjon av plaggene samt styling på utstillingsdukkene vil bli gjort med en vri for at kundene skal se plaggene i et nytt lys og med nye øyne

– Vi ønsker å utfordre den tradisjonelle tankegangen rundt, og innfallsvinkelen til salgsvarer, sier Refvik.

Les reportasjen fra butikken på tekstilforum.no

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Powered by Labrador CMS