Prisen Årets butikk 2016 ble tildelt EXPERT Strømmen, som jublende tok imot.

De beste på Strømmen storsenter

Expert ble kåret til Årets butikk på Strømmen storsenter, og Tonje Hagen hos The Body Shop  ble Årets butikkleder.

Publisert

Å vinne prisen som Årets butikk på Strømmen storsenter, henger høyt i varehandelen, og viser at denne butikken har gjort noe ekstraordinært bra. Det samme kan sies om tittelen Årets butikkleder. De to siste årene har vinnerne av Årets butikkleder på Strømmen Storsenter, vært i finalen når Virke, Oslo Handelsstandsforening og Nordea har kåret Årets butikksjef i Norge.

Årets butikk 2016

EXPERT Strømmen har hatt en ekstraordinær vekst i egen kjede, og blir trukket frem som en av kjedens desidert beste butikker i et meget konkurranseutsatt marked.

Anført av en særdeles fremoverlent butikksjef, Remi Wilberg, har denne butikken blitt en regional destinasjonsbutikk. Prisen tildeles butikken som gjennom året har utmerket seg på en helhetlig best måte i Strømmen Storsenter ved:

• Aktiv deltakelse i de månedlige butikkledermøtene

• Positiv omsetning- og driftssutvikling i butikken

• Gode resultater fra tester gjennomført i butikken

• Aktiv deltakelse i ulike markedsføringskanaler og -kampanjer

• Kreative tiltak i og rundt butikken

• Generell oppfølging / tilbakemelding

• Oppfølging av Strømmen Storsenters internkontroll

Juryens begrunnelse: ”Årets vinner har utmerket seg som en svært aktiv faghandelsbutikk, som spesielt markedsmessig har vært meget aktive i 2016. Dette for å skaffe seg en markedsmessig sterk lokal posisjon , innenfor en meget konkurranseutsatt bransje. Butikken har hatt fokus på økt aktivitet og bedret servicenivå, for å skaffe nye kundegrupper. Butikken har også tatt initiativ til aktivitet utenfor Strømmen Storsenter. Noe de har fått betydelig oppmerksomhet for. Butikkens positive engasjement og søken etter forbedringsområder, er et foregangseksempel for andre. Det høye aktivitetsnivået har også bragt dem opp som bransjens ledende butikk innen sitt segment, på Strømmen Storsenter.”

Årets butikkleder 2016 på Strømmen Storsenter er Tonje Hagen fra The Body Shop Strømmen. Hun vant også for fem år siden.

Årets butikkleder 2016

Tonje Hagen fra Lillestrøm , som er butikkleder hos The Body Shop Strømmen, er virkelig best av de beste butikklederne på Strømmen Storsenter. Hennes engasjement og evne til stadig å se etter forbedringer, er forbilledlig for andre i norsk varehandel.

Juryens begrunnelse: ”Prisen Årets butikkleder deles ut til en butikkleder på Storsenteret, som har utpekt seg mer enn gjennomsnittet .Her har Storsenterets ulike servicefunksjoner og senterledelsen kommet frem til kandidater som har utpekt seg på en særdeles positiv måte. Årets vinner har gjennom flere år vist et stort engasjement for ansatte i sin butikk og Strømmen Storsenter. I tillegg har engasjementet resultert i at butikken kontinuerlig oppnår gode resultat i tester og konkurranser. Årets vinner har oppnådd anerkjennelse langt utover egen butikk, og er et foregangseksempel for sine lederkollegaer både på Strømmen Storsenter og andre sentre. Vinneren utmerker seg ved hele tiden å se etter muligheter for egen butikk, og oppfølging av driftsrelaterte rutiner, er eksepsjonell.”

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS