Illustrasjonsfoto: Monobank

Monobank lanserer Apple Pay

Fra i dag av vil den heldigitale nisjebanken Monobank tilby Apple Pay til sine kunder.

Publisert

– Integrasjonen av Apple Pay med våre kredittkort betyr at Monobank sine kunder vil få tilgang til en raskere, enklere og sikrere måte å betale på. Kundene våre er digitalt fremoverlente, og forventer at vi tilbyr de beste løsningene for dem. Derfor er vi stolte over å kunne tilby kundene våre Apple Pay, sier banksjef Bent Gjendem i Monobank.

Bent Gjendem: – Kunder vil få tilgang til en raskere, enklere og sikrere måte å betale på. (Foto: Monobank)

Sikkerhet kjernen

Sikkerhet og beskyttelse av personlig informasjon er kjernen i Apple Pay. Når et debet- eller kredittkort brukes med Apple Pay, blir kortnumrene ikke lagret på enheten eller Apple-serverne. I stedet blir et unikt kontonummer for enheten laget, kryptert og lagret på en sikker måte i det såkalte ‘Secure element’ på enheten. Hver transaksjon blir autorisert med en unik, dynamisk sikkerhetskode.

Apple Pay er enkelt å ta i bruk. I butikker virker Apple Pay med iPhone SE, iPhone 6 og nyere, samt med Apple Watch.

Touch-ID

Netthandel i apper og på nettsteder som godtar Apple Pay, gjøres enkelt ved bruk av Touch-ID. Kunden slipper å fylle ut lange skjemaer eller gang på gang måtte skrive inn adresse- og fakturaopplysninger. Betaling for varer og tjenester i apper eller i Safari fungerer med iPhone 6 og nyere, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2 og iPad mini 3 og nyere. Det kan også brukes Apple Pay i Safari på Mac-er lansert i eller etter 2012 med macOS Sierra og bekrefte betalingen med iPhone 6 eller nyere eller Apple Watch, eller med Touch-ID på den nye MacBook Pro og MacBook Air.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS