Kolonial.no ble første nettbutikk i Norge med Apple Pay

I dag kom nyheten om at Apple Pay lanseres i Norge. Med over 100.000 matbutikker i folks lommer, gleder Kolonial.no seg over stadig økt konkurranse på betalingsfronten. Apple Pay skal gjøre det enda enklere å handle mat på nett.

Publisert

— Å måtte finne frem kortet, huske CVC-koden, og klikke seg gjennom en masse dialogbokser gjør det unødvendig komplisert å betale for kundene våre. Nå trenger man hverken kort eller app, ansiktet eller tommelen din gjør jobben, sier Karl Munthe-Kaas

Kolonial.no har alltid prioritert mobil som salgskanal. De var Norges første matbutikk i App Store i mai 2016, og siden har over 100.000 lastet ned matbutikken. Nå kommer over halvparten av omsetningen til Kolonial.no gjennom mobiltelefonen.

— Det er fantastisk å kunne ha med seg matbutikken over alt, slik at man aldri er mer enn et tastetrykk unna å legge nødvendige varer i kurven. Vi ser at mobilbruken øker kraftig fra år til år, og for oss har det alltid vært «mobile first», fortsetter Karl.

Mats Staugaard, grunlegger av av Mac1.no og Schibsted-eide Kickback.no er imponert over hvor raskt Kolonial.no tilpasser seg markedet:

– Igjen setter Kolonial.no kunden og brukeropplevelsen før alt annet. Som først i App Store, og først med Apple Pay, gir de kundene en kjøpsopplevelse få kan matche. Nå gleder jeg meg til å handle mat enda mer friksjonsfritt, forteller Mats Staugaard.

Powered by Labrador CMS