Shopgun lanseres i Sverige

Den danskutviklede appen Shopgun, som skal gi brukerne oversikt over tilbud i nærheten, inntar nå det svenske markedet.

Publisert

Appen, som ble lansert i Norge i oktober 2015, er et digitalt alternativ til den typiske postaksse-reklamen: Den er gratis og lar brukeren lese kundeaviser fra både dagligvare, interiør og elektronikk. I appen kan man også søke etter konkrete varer for å se om de er på tilbud i nærheten.

Når nye kundegrupper

I Sverige samarbeider Shopgun med Postnord, som er en stor aktør innen reklame-post. Hittil har appen blitt lastet ned 200 000 ganger, og Susanne Svensson, ansvarlig for markedskommunikasjon i Postnord, har stor tro på appen:

– Vi når nye kundegrupper, og vi ser allerede nå at de som laster ned appen også bruker den. Den typiske brukeren er en kvinne i 30-årsalderen i en storby, sier hun til market.se.

Større effekt enn annen reklame

Blant butikkene som er med i den svenske appen er Coop, Lidl, Netto, Elgiganten, Jysk, Elon og Biltema.

– Appen er mye brukt i Sverige og er en måte å nå kunder som vi ikke når med tradisjonell reklame. Vi ser allerede nå at vi når de yngre kundene og at det blir en større effekt enn både fysisk og digital reklame, sier Svensson

Les mer på market.se

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS