Tore Prestegard, adm. dir. i Sykehusapotekene, og Tom Hauge, adm. dir. i CGI Norge etter inngått avtale.
Tore Prestegard, adm. dir. i Sykehusapotekene, og Tom Hauge, adm. dir. i CGI Norge etter inngått avtale.

CGI vant kontrakt med Sykehusapotekene

CGI Norge har inngått en avtale med Sykehusapotekene om å implementere en komplett reseptur- og butikkdataløsning på alle sykehusapotek i Norge.

Publisert

CGI vant kontrakten med et tilbud som omfatter implementering pluss estimert forvaltning og tilleggstjenester over en tiårsperiode på 106 millioner NOK.

Høye krav

– Det er høye krav om nøyaktighet og kvalitet, og strenge regler for å drive i farmasibransjen. Med implementering av en moderne og gjennomgående butikkløsning forsterker vi vår rolle som en etterrettelig rådgiver og farmasibedrift, sier Tore Prestegard, administrerende direktør i Sykehusapotekene HF. – I tillegg ønsker vi å fremstå som en mer attraktiv arbeidsgiver.

Samlet farmasipakke

– Vi er en av de ytterst få som kan levere en samlet farmasipakke i Norge, mens andre må utvikle løsninger selv, sier Tom Hauge, administrerende direktør i CGI Norge. – Vi har bygget opp god kompetanse innen farmasi og kan være en god rådgiver med forståelse for bransjens måte å tenke på.

Leveransen og løsningen som skal implementeres er LS Pharmacy fra LS Retail. Leveransen omfatter også integrasjon mot Sykehusapotekenes egne ERP-systemer. CGI vant nylig en kontrakt med Norsk Medisinaldepot om leveranse av en tilsvarende løsning, som implementeres i disse dager og omfatter 320 apoteker og 1600 Points-of-Sale i Vitus-kjeden.

I fire regioner

Ved oppstart er avtalen prosjektert til 16 måneder, og vil fra CGI involvere rundt 15 personer som til enhver tid vil jobbe med prosjektet. Prosjektet vil involvere noen flere på kundesiden ettersom de er representert i fire regioner.

Powered by Labrador CMS