Tre blide karer fra Vulkanfisk viser fram godsaker som kan leveres med Amoi. F.v. Audun Vo, Øyvind Glørstad og Jens Ottesen Kjær. Annis Pølsemakeri (i bakgrunnen) er også en butikk som leverer via Amoi.

Amoi: Postens nye markedsplass for lokale butikker i Oslo

Oslo-folk kan plukke matvarer fra lokale butikker og få brakt den hjem via en leveranse fra Amoi, Postens nye markedsplass på nett. Muligens rulles konseptet ut til flere steder etterhvert.

FEn hummer eller en fjellørret fra Vulkanfisk, og en indrefilet av lam eller storfe fra Annis Pølsemakeri. Så kan kunden legge ved en Fjellost eller et Fenalår fra Ost & Sånt, og sin favorittkaffe fra Tim Wendelboe. Til slutt kan han velge et lokalbrygget øl fra Grünerløkka Brygghus.

Dette er noen eksempler på gourmetprodukter det er mulig å få brakt hjem på døren i en og samme leveranse. Amoi, den nye digitale markedsplassen som er etablert av Posten, skal gjøre det enklere og raskere å både kjøpe og selge gourmetprodukter fra små produsenter og ikke minst få de enkelt og raskt levert hjem på døren.

- Amoi gjør jobben for deg med å dra til spesialforretningene og hente varene. Etterpå bringer Amoi varen hjem til deg. Enklere blir det ikke, sier Jimmy Rhodin som er ansvarlig for Amoi i Posten

Bestilling skjer via amoi.no, og varene leveres samme dag, dagen etter eller når man selv ønsker.

Levering av varer har hatt et stort oppsving de siste månedene. Det gjelder også kolonialvarer. Med Amoi blir det mulig å velge produkter fra små lokale butikker innenfor en rekke ulike spesialistområder.

- Dette er et prøveprosjekt med åtte kvalitetsleverandører i Oslo. Alle som bor i hovedstaden og flere av kommunene rundt kan benytte tilbudet. Basert på de erfaringene vi nå gjør oss vurderer vi å skalere opp konseptet og utvidet den til andre steder i Norge og Sverge, sier Rhodin. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS