Amfi Vågen ligger i en flott og vernet bygning i sentrum av Sandnes, rett ved buss- og togstasjon. I tillegg til nye serveringssteder kommer det nå også en nattklubb på senteret.

Nattklubb inn på kjøpesenter

– Vi har et beskjedent mål om at AMFI Vågen skal bli regionens beste destinasjon for servering, opplevelser og aktiviteter, samt urban shopping, sier senterleder Bente Hetland. En nattklubb flytter inn i et lokale som blir ledig når H&M flyttet ut.

Publisert

Thon Eiendom skal investere totalt 100 millioner for å gjøre Amfi Vågen i Sandnes mer attraktivt.

Sentereieren ønsker å gjøre senteret til en destinasjon gjennom store ombygginger og endring av miksen av aktører. Bygget åpnes opp både mot sjøsiden og den nye Rutenparken ved å etablere nye og åpnere innganger til senteret.

Velfungerende Egon restaurant med flott uteservering har inngått i restaurantgaten som nå kompletteres.

– Vi bygger Mathallen på Vågen der vi i første omgang vil ha 10 utsalgssteder som tilbyr smaker fra de fleste verdenshjørner, med felles sitteområder, forklarer senterleder Bente Hetland overfor Retailmagasinet.

I tillegg kommer flere store aktører innen servering i tilknytning til Mathallen. Her skal de tilby en flott uteservering til spisestedene som ligger ut mot byparken Rutenparken. Blant aktørene som har signert er Sumo, Jai Hind (indisk restaurant) og Sabrura Sticks & Sushi.

– Fra tidligere har vi allerede en velfungerende Egon restaurant med flott uteservering. Som en liten forsmak på det som kommer så har vi fått på plass Foodtrucks der som uteserveringen kommer. Dette har vært et populært innslag i bybildet, forteller senterlederen.

Nattklubb

I tillegg kommer nå også en nattklubb inn på senteret.

– Vi ønsker å styrke det totale tilbudet i Sandnes sentrum, og ser at vi også må tilby noe mer. For å få innbyggerne og gjester fra regionen til å bruke Sandnes, må vi tilby noe utover servering. Når kundene har kost seg med et godt måltid, er det hyggelig å kunne gå videre. Vi har vært så heldige å få Tom & Lello med oss på laget. De er DJ-er som har spilt på mange av Norges nattklubber. De er fra regionen og vet hva som trengs i Sandnes. Konseptet er under utarbeidelse og vi ser frem til et nytt tilbud som vil glede hele byen, sier Hetland.

Nattklubben skal ligge sentralt i forhold til serveringen og Mathallen og vil ha egne åpningstider og en egen inngang direkte fra gateplan. Senteret har valgt å bruke et stort areal i bakkant av butikkene i 1. etasje som ikke vil sees fra fellesarealene på dagtid.

– Slik kan Tom & Lello leve sitt eget liv, også utover åpningstidene til senteret og Mathallen, sier en opprømt senterleder.

Investerer 100 millioner

Nattklubben er et element i en større investering som Thon gjør.

Thon Eiendom investerer 100 millioner kroner i en fullstendig transformasjon i Amfi Vågen.

Som en liten forsmak på hva som kommer, er det på plass foodtrucks der uteserveringen kommer.
Powered by Labrador CMS