Bendik Holstad gir seg som senterleder for AMFI Steinkjer etter tolv år.

Gir seg etter 12 år som senterleder på Amfi Steinkjer

Bendik Holstad slutter som senterleder på det største kjøpesenteret i handelsbyen Steinkjer etter nær 12 år i jobben.

Publisert

– Det er ingen dramatikk i dette. Jeg har fått være med i en veldig spennende periode, bygd opp AMFI Steinkjer helt fra starten og satt mitt preg på senteret.

AMFI Steinkjer har i løpet av de siste 12 år forsterket det tidligere begrepet at Steinkjer er en handelsby. 1,5 milliarder i omsetning i 2019 og 2,8 millioner besøkende kunder i en kommune som har litt over 20.000 innbyggere, er sterkt.

Lærerik reise

– Det har vært en utrolig spennende og lærerik reise gjennom de siste 12 år. Jeg har hatt en kjempeflott jobb med gode leietakere og kollegaer, men nå er tiden inne for en forandring og jeg søker derfor nye utfordringer. Det er slik at når en dør lukkes, åpnes det for mange andre muligheter, sier Holstad.

– Senteret har vært gjennom en krevende periode i den senere tid grunnet Covid-19, men nå er alle butikkene åpnet opp igjen og kundeflyt og omsetning ser ut til å normalisere seg. Jeg følte da at tiden var inne for å gi stafettpinnen videre.

Et av de største i Midt-Norge

Amfi Steinkjer er et av de største kjøpesentrene i Midt-Norge med 100 virksomheter/ bedrifter og 900 ansatte. Senteret har siden oppstart høsten 2009 økt sin årlige omsetning med over 700 millioner kroner, og oppnådde i 2019 en omsetning på kr. 1,48 milliarder.

Fra 2009 og frem til i dag har rundt 60 nye butikker sett dagens lys på senteret, i tillegg til de butikkene som allerede var med over fra kjøpesentrene Zebra og Globus.

Holstad har siste arbeidsdag i jobben som senterleder 31. august.

Powered by Labrador CMS