Cathrine Løkken Jensrud (Foto: Privat)
Cathrine Løkken Jensrud (Foto: Privat)

Journalist blir senterleder

Journalistutdannede Cathrine Løkken Jensrud (29) er ansatt som ny senterleder på Amfi Raufoss.

Publisert

Cathrine er ekte raufossing og sier til Oppland Arbeiderblad (OA.no) at hun er klar for å bidra 100 prosent til videre utvikling av storsenteret på Raufoss.

Fra journalistikk til retail

Retail er en ny bransje for henne, ettersom hun er utdannet journalist ved Høyskolen Kristiania. Den journalistiske løpebanen startet som tilkallingsvakt i VG Nett. Dernest ble det jobb som journalist i Se og Hør. Faget er blitt mer omfangsrikt etter hvert, og neste jobb var som innholdsprodusent i Norsk Tipping. Siste stopp før hun tiltrer som senterleder 1. juni er som nettbutikkansvarlig hos Sulland Mote.

Aktiv i lokalsamfunnet

Privat er Jensrud er gift og har en sønn på ett år. I tillegg til familielivet er hun svært aktiv i lokalsamfunnet, spesielt gjennom sitt frivillige engasjement i Raufoss Fotball: – Jeg har vært en del av fotball-familien så lenge jeg kan huske. Jeg er med i mediegruppa og har bidratt i flere år nå. Mannen min sitter også i styret, så vi er en ekte fotballfamilie, sier Cathrine til Retailmagasinet.

‘Totens flotteste kjøpesenter’

Nå venter en ny hverdag som senterleder. Stor forandring? – Det er mye å sette seg inn i, og jeg tar over etter veldig flinke folk. Mitt fokus i startfasen er først og fremst å bli kjent med alle leietakerne og de som jobber der, sier hun.

Den nye senterlederen mener hun kommer til en arbeidsplass det går an å bli glad i: Amfi Raufoss eksponerer seg på egen hjemmeside som ‘Totens flotteste kjøpesenter’ med ‘35 butikker, som tilbyr de fleste varer og tjenester’ midt i Raufoss sentrum.

Powered by Labrador CMS