Silje Bergh Lorentzen (32) er ansatt som ny senterleder for AMFI Narvik og Narvik Storsenter.
Silje Bergh Lorentzen (32) er ansatt som ny senterleder for AMFI Narvik og Narvik Storsenter.

AMFI Narvik og Narvik Storsenter får ny senterleder

Silje Bergh Lorentzen (32) er ansatt som ny senterleder for AMFI Narvik og Narvik Storsenter.

Publisert

Lorentzen tiltrer stillingen 1. februar 2021. Hun er født og oppvokst i Narvik, og er kjent for sitt store engasjement for at unge mennesker skal bli i hjembyen og være med å utvikle samfunnene i nord.

– Da jobben som senterleder ble lyst ut, åpnet det seg en mulighet for i enda større grad selv kunne bidra med å opprettholde og utvikle nye arbeidsplasser, vise hvor viktig handelsnæringen er for bolyst i samfunnet og kunne bruke min kompetanse, erfaring og nettverk internt i egen organisasjon. Jeg ser veldig frem til en ny arbeidshverdag når kalenderen nærmer seg februar, og til å bli kjent med nye kollegaer og begynne å jobbe med framtidens handelsnæring i Narvik, sier Silje Bergh Lorentzen.

Narvik Storsenter
Narvik Storsenter

Eiendomssjef for Narvik Storsenter, Trond Aase, sier:

– Vi ser frem til å få Silje på plass, og har store forventninger til at hun vil bidra til å videreutvikle begge sentrene i Narvik gjennom strategisk nytenkning og utvikling av sentrenes ansatte og butikkansatte. Som senterleder vil Silje ha det overordnede ansvaret for kjøpesentrenes drift, markedsføring og utvikling, samt personalansvar for våre dyktige medarbeidere i senteradministrasjonen.

Silje Bergh Lorentzen har en bachelor i økonomi og administrasjon, og har jobbet i VINN i 10 år.

– Jeg er takknemlig for å kunne bruke engasjementet mitt på jobb. I VINN har jeg blant annet vært med å utvikle konseptet Propellfabrikken, og vært prosjektleder for programmet de drøye to årene det har vært i drift, sier hun.

Bergh Lorentzen er gift og har to barn. Hun håper å være et eksempel på at Narvik, og generelt byer i nord, kan by på både gode utdanninger, attraktive boliger og ikke minst karrieremuligheter.

– Vi er heldige vi som bor i Narvik, sier Silje.

Amfi Narvik
Amfi Narvik

Nåværende senterleder for Narvik Storsenter og AMFI Narvik, Kirsten Nystrand, går av med pensjon til sommeren.

– Jeg er veldig fornøyd med at Silje blir min etterfølger. Hun har kompetansen, engasjementet og kvalitetene som kreves i stillingen. Det er så bra at hun får muligheten til å påvirke utviklingen av handelen og sentrene i Narvik. Jeg heier på henne, og gleder meg til å få være hennes mentor i overgangsperioden fram til sommeren når jeg blir pensjonist, sier Nystrand.

Powered by Labrador CMS