Senterleder Lene Faraasen: – Gjennom byggeprosjektet får vi utnyttet arealer i tre etasjer.
Senterleder Lene Faraasen: – Gjennom byggeprosjektet får vi utnyttet arealer i tre etasjer.

Helsehus midt i kjøpesenteret

AMFI Elverum har bygget om den eksisterende høyblokka til et helt nytt ‘helsehus’. Her skal alle helsetilbud i senteret samles. Første leietaker, Elverum Fysioterapi, har allerede flyttet inn.

Elverum Fysioterapi er allerede på plass.
Elverum Fysioterapi er allerede på plass.

‘Helsehuset’, som altså ligger midt i kjøpesenteret og fordeler seg over tre etasjer, er på rundt 1.000 kvadratmeter. I de to nederste etasjene vil det fortsatt bli handel, opplyser senterleder Lene Faraasen til Retailmagasinet.

Moderne og fremtidsrettet

– Helsehuset er godt tilrettelagt med egen ambulanseinngang, ny heis og er lett tilgjengelig for publikum. Lokalene er leid ut til fysioterapeuter, leger, osteopater og gynekolog. I tillegg er optikere og øyelege lokalisert i nabolokalet, og på sikt er det også tiltenkt plass til psykolog. Totalt vil det jobbe 26 personer i helsehuset ved oppstart.

Helseforetakene får moderne lokaler.
Helseforetakene får moderne lokaler.

Det innebygde ‘huset’ er moderne og fremtidsrettet utformet. Faraasen forklarer formålet med prosjektet:

– Som senter har vi fått benyttet arealer, spesielt de som ligger i 3. og 4. etasje, på en god måte. Dessuten har vi fått frigjort cirka 850 kvm i 2. etasje, med god beliggenhet til varehandel. 1. juli vil det flytte inn en større butikk også her.

– Helsehuset er ett prosjekt vi er veldig fornøyd for å få gjennomført. Det er hyggelig å konstatere at lokalene tas i bruk og at våre leietakere ser ut til å finne seg godt til rette i nye lokaler.

– Vi gleder oss til at alle leietakerne våre er på plass, avslutter en begeistret senterleder.

Powered by Labrador CMS