Her skal Clas Ohlson inn. På inspeksjon (fra v.) eiendomssjef i Thon, Helge Edvardsen, senterleder Ann Mari Zahl, regionleder i Claes Ohlson, Kjell Skog. Bak t.v. driftsleder Amfi Fauske Geir Helland og prosjektkoordinator i Clas Ohlson, Espen Brenneng.

Amfi Fauske jubler for ny attraktiv leietaker – jobbet lenge med kjeden

Senterleder Ann Mari Zahl på Amfi Fauske slipper jubelen løs: Clas Ohlson er i boks. Det blir åpning i god tid før julehandelen.

Publisert

Clas Ohlson får til rådighet rundt 1.000 kvadratmeter i 2. etasje i Amfi Fauske, lokalene etter blant andre Dressmann, Bjørklund og Lille Luring som tråkles sammen i løpet av høsten.

Et scoop for Amfi Fauske

– Det er intet mindre enn et scoop for oss som senter og for Fauske, sier senterlederen til Retailmagasinet.

Gladnyheten kom ikke seilende på ei fjøl:

– Nei, vi har jobbet lenge og hardt for å få Clas Ohlson inn ho oss. Aktørene i Amfi Fauske har pushet oss. Og senterets kunder ikke mindre; Clas Ohlsson har toppet ønskelisten for nye butikker. Det positive svaret var ikke gitt. Fauske ligger jo bare 50 minutter med bil fra Bodø, hvor det er to Clas Ohlson. Desto større er gleden når vi altså greide å lande dem. Også fordi det innebærer nye arbeidsplasser, sier Ann Mari Zahl.

Stort lyspunkt i en mørk tid

I videste forstand er dette mer enn en oppmuntring, understreker senterlederen:

– Koronaen har jo medført restriksjoner, som har rammet flere aktører, spesielt bransjene klær, sko og servering.

Totalt kom Amfi Fauske likevel godt ut av koronaåret 2020.

– Kundene har handlet hos oss, også fordi det ligger litt opplevelse i å besøke Amfi Fauske. Vi har jo blant annet Vinmonopol, Bunnpris og Sport Outlet som drivere. Men det betyr også mye for familier kan besøke en god lekebutikk. Blomsterhandelen er også et pluss for senteret; registrerer vi med glede.

Må stå på videre

– Nå gjelder det for oss alle på Amfi Fauske å stå på videre for å komme dit vi skal. Clas Ohlson gir oss ny drahjelp, men vi må alle dra lasset sammen for å komme dit vi skal, avslutter Ann Mari Zahl.

Powered by Labrador CMS