Mulig samarbeid mellom Ikea og Amazon

Ikea skal selge varene sine på Amazons markedsplass, ifølge svensk nettavis.

Publisert

breakit.se har de seneste dagene rapportert om at Amazon kan være på vei inn i det svenske markedet, og at nettgiganten har kjøpt opp domenet amazon.se. Nå har nettstedet fått enda flere opplysninger i saken:

En kilde skal ha fortalt til nettstedet at en avtale mellom Ingvar Kamprad i Ikea og Jeff Bezos i Amazon allerede er blitt undertegnet, selv om Ikea ennå ikke har gått ut med det offentlig.

Planen er visstnok at Ikea skal begynne å selge varene sine via Amazons markedsplass Amazon Marketplace, og breakit spår at Ikea vil offentliggjøre dette samtidig som at Amazon offentliggjør sin inntreden i det svenske markedet.

breakit.se skriver at det kan være flere årsaker til at Ikea velger å inngå en avtale som dette, men framhever at møbelgiganten lenge har ligget etter når det gjelder netthandel og at ledelsen nå ser ut til å gjøre sitt ytterste for å ta opp kampen også på nettet.

Les mer på breakit.se

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS