Janne Tangen vender tilbake til Amanda Storsenter, nå som senterleder.
Janne Tangen vender tilbake til Amanda Storsenter, nå som senterleder.

Rykket opp til senterleder på Amanda Storsenter

Ti år etter at hun gikk på som markedskoordinator på Amanda Storsenter på Haugalandet, tiltrer hun syv år senere som ny senterleder på samme storsenter. Ringen er sluttet for Janne Stange.

Publisert

– Først å fremst skal jeg fokusere på å fortsette den gode driften av senteret, sier Janne Stange (35), som nå altså overtar som senterleder på Amanda etter Ann Elin Marthinussen, som går i ny stilling som eiendomssjef i Alti Forvaltning AS.

Janne kjenner sin nye arbeidsplass godt etter tre år som markedskoordinator i 2012–15.

Smidigere handleopplevelse for kunden

På spørsmål fra Retailmagasinet om hva hun skal og vil prioritere som senterleder på Amanda Storsenter, utdyper hun:

– Vi må møte kundens behov. Kunden ønsker personalisering, tilgjengelighet og en sømløs handelsopplevelse. Jeg ønsker å fokusere på kjøpesenterets fortrinn, som er stort utvalg av varer i fysiske butikker, tilgjengelighet, personlig service og servicetjenester. I tillegg må vi bruke data og teknologi til å skape en bedre kundereise på tvers av kanaler og gjøre handelsopplevelsen smidigere for kunden.

Fotballbakgrunn

Janne forteller om sin bakgrunn:

– Jeg flyttet til Oslo da jeg var 16 år for å gå på fotballinjen hos Norges Toppidrettsgymnas. Etter videregående startet jeg på BI og tok bachelor i Markedsføring, med merkevarebygging som spesialisering. Jeg startet i en traineestilling hos NFF som var en del av Morgendagens helter-programmet til Equinor etter studiene. I 2009 startet jeg som Key Account Manager hos Frisk Forsikring/Sparebank1 som var en samarbeidspartner med NFF. I 2012 valgte jeg å flytte hjem til Haugalandet for å ta et siste år med fotball og spille for Avaldsnes.

Kort-CV

Den nye senterlederen lister opp sin kort-CV:

• 2012-2015: Markedskoordinator på Amanda Storsenter

• 2015-2018: Prosjektleder (Yellow Reklamebyrå)

• 2018-2019: Sponsorprosjektleder i Norsk Toppfotball

• 2019-2022: Sponsorprosjektleder i Coop Norge

Sivilstatus: Gift, to barn.

Powered by Labrador CMS