Tasta Senter er det første senteret som OBOS setter bort forvaltningen av. Alti skal drifte fra 1. juni.

Alti skal drifte Tasta Senter for OBOS

OBOS Eiendom setter for første gang bort forvaltningen av et av sine sentre. Tasta Senter i Stavanger skal fra 1. juni forvaltes av Alti Forvaltning.

Publisert

Tasta Senter er et bydelssenter i hjertet av Tasta i Stavanger kommune. Senteret huser 40 butikker og spisesteder, samt treningssenter, helsestasjon, legesenter og kontorer. Under bakken er det to etasjer med parkering.

Thor L. Bareksten er forvaltningsdirektør i OBOS Eiendom.

Tasta Senter åpnet dørene for første gang i 2012 og har en moderne arkitektur. Bruttoareal er på 43.000 kvm. Senteret hadde en omsetning på 374,5 millioner kroner og 752.000 besøkende i 2019.

Lars Ove Løseth, adm. dir. i Alti Forvaltning AS, er glad for å ha inngått et samarbeid med OBOS og kommenterer at Tasta er et spennende senter å få inn i porteføljen.

– Forvaltningsoppdraget passer godt inn geografisk for oss også, da vi styrker oss i området der vi fra før har to andre kjøpesentre i forvaltning: Jærhagen og Bystasjonen.

Tasta Senter blir det første senteret til OBOS Eiendom som får en ekstern forvalter. Det er også det eneste kjøpesenteret OBOS Eiendom eier utenfor Oslo.

– Vi er trygge på at Tasta Senter vil bli forvaltet på best mulig måte av Alti, spesielt på grunn av den lokale forankringen Alti allerede har i området, forteller forvaltningsdirektør i OBOS Eiendom, Thor L. Bareksten.

Powered by Labrador CMS