Berit Svendsen: – Partnerskap med andre aktører gir brukerne de beste løsningene. (Foto: Kilian Munch)

Thon Hotels åpner for Alipay

Fire Thon-hoteller i Bergen tar i bruk betalingsløsningen Alipay fra januar 2019, etter etablert partnerskap med Vipps.

Publisert

− I Thon Hotels ønsker vi å være ledende på teknologi i det norske hotellmarkedet og målet vårt er å gjøre hverdagen til den reisende enklere gjennom våre løsninger – uansett hvor du kommer fra. Thon Hotels har mange kinesiske turister, og det er fint å kunne tilby en betalingsløsning som de kjenner godt fra før. Etter nyttår kan Alipay benyttes på alle hotellene våre i Bergen, og vi planlegger å rulle ut løsningen i hele kjeden. Vi gleder oss over denne lanseringen og veien videre sammen med Vipps og Alipay, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Vipps + Alipay = Sant

Det er Vipps som nå har inngått et strategisk samarbeid med den kinesiske betalingstjenesten Alipay.

− Konkurransen innen betaling blir mer og mer global, og vi mener at partnerskap med andre aktører gir brukerne våre de beste løsningene, sier Berit Svendsen, som leder Vipps’ internasjonale satsning.

Vipps ble lansert som betalingsløsning på nettsiden til Thon Hotels allerede i mars 2017 - som den første hotellkjeden i Norge. Thon Hotels samarbeider med Vipps igjen for å ta i bruk Alipay på hotellene.

Fra nyttår kan hotellgjester betale med Alipay hos Thon Hotels i Bergen. (Foto: Kilian Munch)

Slipper valutaomregning

− Vipps som betalingsløsning på thonhotels.no fungerer veldig bra. Dette er en populær tjeneste som forenkler hverdagen for våre norske gjester. Med Alipay som betalingsmetode gjør vi reisen enklere for mange av våre utenlandske gjester. De slipper blant annet å tenke på valutaomregning, kontantuttak og føring av dagbudsjetter. De kan heller bruke tiden sin på det som betyr noe - å virkelig nyte opplevelsen av å være på et nytt sted, sier Espen Grotmoll som er digital løsningsansvarlig i Olav Thon Gruppen.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS